Cítíte se v dnešním světě bezmocní? Zkusili jste kvantování?

Na tyto a další otázky naleznete odpovědi v tomto videu. Někteří z vás dáváte přednost čtení, a proto vám obsah videa nabízíme také v tomto textovém přepisu.

Krásný den, milí přátelé, srdečně vás vítám u dalšího videa. Moc jsem se na něj těšil, protože mi píšete zajímavé dotazy a já musím říct, že se vždycky těším, když si to tak jako připravuju, co bych vám k tomu rád řekl. Těším se, až to na vás budu tady moci "vysypat", abyste i vy mohli začít něco urychleně dělat a dát se v těch svých starostech a problémech do pořádku. Ne každý samozřejmě máte problémy, ne každý žijete jenom starostmi, ale občas se někdo najde a sem tam mi někdo napíše, jak bych řešil to či ono. No, tak se do toho dnes pusťme, co vy na to?

Cítíte se v dnešním světě bezmocní? A zkoušeli jste kvantování? To je panečku věc! Ale vezměme to úplně od začátku. Proč vlastně se dneska děje, co se děje? Z čeho pramení vaše současná bezmoc, když koukáte na to, co se děje okolo vás? Já vám to povím.

Je to proto, že lidé se v současném světě naučili myslet víc, než je zdrávo. Začali využívat více svoji mysl než svoji intuici.

A vy nejste na tom o nic lépe než ostatní. Většina lidstva dnes používá svoji mysl více než svoji intuici. A to je ta chyba, protože člověk v tom svém prapůvodním nastavení používal právě svoji intuici, používal záměry, tvořil, byl to vědomý tvůrce.

Co to je vědomý tvůrce? To je člověk, který si svůj život vede přesně tak, jak chce, aby se ten život odehrával. To znamená, chci žít určitým způsobem, tak si to tvořím. K tomu mi může napomoci jednak moje mysl a jednak to, že využívám určité podněty, které dostávám jakoby podprahově. Které dostávám, jak se říká, mezi nebem a zemí. No a o tom bychom si mohli dneska něco říci.

Když se zamyslíte, z čeho pramení vaše bezmoc? No protože si myslíte, že nemůžete ovlivnit to, co se děje okolo vás. Je to tak? Když se podíváte na politiky, jak vedou dnešní svět, můžete to ovlivnit? To jejich chování? No nemůžete. To nemůžeme ovlivnit nikdo. Ale fantastická věc je ta, že můžete ovlivnit sami sebe. Můžete ovlivnit vnímání okolní reality. To, co vy vnímáte, je to nejdůležitější. Když si začnete hledat jenom to dobré v tom vnímání okolního světa a začnete si s tím doslova hrát, najednou zjistíte, že váš svět se diametrálně změnil.

My jsme si už říkali, co to je kvantování, co to je kvantovka, jak kvantovat, říkali jsme si něco o záměrech. Říkali jsme si něco o otevřeném kvantovém poli. Co kdybychom to tak dnes trošičku jako poslepovali a trošičku to udělali tak, aby ten váš život se začal zase zlepšovat, abyste viděli světlo na konci tunelu. Co myslíte?

Osobně jsem přesvědčen, že když to budete dělat, tak se vám váš život rozjasní a není potřeba dělat nic složitého. Ráno, když se vzbudíte, tak si otevřete kvantové pole. Jak se otevírá kvantové pole? Už jsme si to v jednom videu říkali a já vám to rád připomenu. Co to vlastně znamená, otevření kvantové pole? To znamená, že vy potřebujete snížit frekvenci vašeho mozku, aby tolik jednoduše nemyslel, když to řeknu skutečně laicky. Vy se potřebujete jakoby zpomalit. Potřebujete snížit frekvenci vašeho mozku a potřebujete se dostat do určitých vln, říká se tomu například hladina alfa.

Tohoto otevřeného kvantového pole dosáhnete například tím, že si jenom představíte, jak ležíte třeba někde na louce, okolo vás jsou všude nádherné kytky a vy mezi nimi ležíte a jenom pozorujete to létání hmyzu, létání různých pavučinek okolo vás, pozorujete sluneční paprsky... Z dálky slyšíte, jak zpívají ptáci, jak křičí děti, jak tam okolo vás žije příroda, zkrátka vnímáte ty zvuky, kterých si normálně ani nestíháte všímat, protože musíte řešit, co nakoupit k večeři, kdy vyzvednout děti ze školky, ze školy, kdy se vrátit domů, kdy jít do práce, kdy jít na poradu atd.

Ne, vy se hezky zpomalte. Představte si, že jste třeba někde na té louce. Anebo můžete udělat úplně jinou věc. Tím, že vlastně si snížíte frekvenci vašeho vnímání, tak začínáte vnímat trošku jiné věci. Třeba energie. Zkuste si dát takto ruce. Takhle je chviličku měte a potom si je dejte kousek od sebe a najednou můžete cítit, jak ty ruce mají mezi sebou jakýsi energetický polštář. Vnímáte to? A to je přesně ono. V tuto chvíli jste v tzv. hladině alfa nebo máte otevřené kvantové pole. V tuto chvíli můžete začít s kvantováním.

Prozradím vám jednu věc. Už jenom teď v tomto stavu, když začnete na něco myslet, tak vy to realizujete. To, že tomu ještě pomůžete a pošlete ten záměr doslova silou, nebo ono to je možná přehnaný, ale pošlete ho cíleně, tak to jakoby můžete urychlit. Můžete si vzpomenout třeba například když jedete někam do obchodu a potřebujete parkovací místo, nebo když potřebujete vozíček na nákup, nebo když jste na úřadě a potřebujete, aby tam byla krátká fronta, abyste všechno stihli a vy si tam jenom pošlete takovou myšlenku, je tam málo lidí a vy tam najednou přijdete a on tam není nikdo.

Jak je to možný? No vy jste si to vytvořili. A když to děláte cíleně, tak je to ještě účinnější.

To znamená, vy si jednoduše začněte pracovat v dnešní době s tímto fenoménem kvantování nebo můžete tomu říkat kvantovka nebo kvantová vlna, anebo vědomá tvorba vlastní reality. To je úplně jedno. Podstatné je, abyste s tím pracovali cíleně. Takže už jsme si řekli, jak otevřít kvantové pole. Samozřejmě je třeba to trénovat. Dobré je každé ráno se vzbudit, otevřít si kvantové pole a když nebudete nic extrémního cítit, tak si jenom takhle hlaďte ruce a pak si řekněte, ty jo, je tam něco, já tam cítím nějaký jako mravenčení, cítím tam teplo, cítím tam zimu, cítím tam takový jako trošku odpor.

Samozřejmě, když na to půjdete s tou tvrdošíjnou logikou a řeknete si, ty jo, tak tam nic není, tam žádný odpor není, tak on tam skutečně není, protože vy tomu dáváte úplně jiný podtext. Ale v momentě, když si začnete vnímat, je tam něco? Je tam nějaký třeba energetický polštář? No něco takového tam vnímám. Mně najednou mravenčí tady prsty. To je přesně ono. Takže jsme u toho otevřeného kvantového pole.

Teď si představte například, že si řeknete: dnešní den bude mít úplně skvělý, úžasný, radostný, veselý průběh. Bude pro mě velmi přínosný a budu se radovat celý den. A takovýto záměr si můžete vložit do toho kvantového pole. To znamená, zase představte si tady tu myšlenku toho radostného dne. Můžete si představit jakoby určitou vizi, to znamená jakýsi film několikavteřinový. A teď si představte, že vaše srdce ten váš film, tu vaši představu, vystřelí do celého vesmíru. A o víc se nestarejte.

Já vám můžu říct, že jsem si teď tak otevřel kvantové pole, že bych se tady mohl zastavit, a tak jako jenom na vás koukat, přemýšlet o životě, ani nepřemýšlet, proč přemýšlet, to je zbytečná námaha, nechat to volně. Tak jsem se dostal teď do toho otevřeného kvantového pole. Ale já bych vám to rád předvedl, aby vy jste se to naučili. Takže tento úvod máme za sebou a teď půjdeme dále.

Mně jedna paní, to musím říct, proto jsem to řekl i na začátku v těch úvodních otázkách. Jedna paní, když ke mně přišla na terapii, tak mi řekla, jak ten dnešní svět ji irituje, jak ten dnešní svět ji uvádí doslova do hysterie. Jak jí vadí, jak to všechno nefunguje, jak vládne lidstvu debilita, takhle doslova to říkala, já ji cituji. Jak ti politici dělají vlastně jako že neslyší a ten svět vedou k záhubě. Já jsem jí řekl, prosím vás, ale toho je hodně, zkuste to popsat, ty vaše pocity. Jak se cítíte v tom dnešním světě? A víte, co mi řekla? Pane Lexa, já se cítím jako žába v mixéru.

A teď vám můžu říct, že já jsem tak jako zalapal po dechu, protože jsem si představil tu žábu v tom mixéru. A můžu vám říct, že to je opravdu nehezký pocit, nehezká vize. Pokud se takto cítíme, tak s tím nemůžeme nic udělat. My si musíme ten mixér zastavit. A já jsem jí právě řekl, víte co, zkuste sáhnout ven a vytáhnout ten mixér ze zásuvky. A ona, si představte, si to vzala jako jakýsi spouštěč na otevření kvantového pole. O tom taky hovořím v rámci třeba kurzu, co to jsou tyto spouštěče, protože vy si můžete vytvořit jenom takový jakoby symbol, kterým si otevřete to kvantové pole a je to během jedné vteřiny.

Ta paní mi potom za nějakou dobu psala, že si z té terapie mimo jiné odnesla to, že si vždycky, když se cítí jako ta žába v mixéru, tak že vystrčí tu ruku ven z toho mixéru a mixér vytáhne ze zásuvky. A víte, co se stane? Najednou se zklidní. Najednou se začne smát, najednou si začne dělat radosti. Drobné radosti. Začne se radovat z maličkostí. Z toho, že svítí sluníčko, že fouká vítr, že kvetou kytky, že má okolo sebe stromy, že může obejmout strom a další další věci, že se může napít vody třeba. A najednou už si připadá jako člověk, najednou už si připadá jako člověk, který může ovládat svůj život. Najednou do toho začíná vkládat ty záměry.

Vy si můžete ty záměry začít vkládat přesně tak, jak jsme si řekli, že si tady představíte ten svůj cíl, řeknete si třeba, dnešní jednání na úřadě, kam jdu, tak je naprosto skvělé, jsou tam příjemní lidé, chovají se ke mně fantasticky, smějí se od srdce upřímně a všechno probíhá úplně nádherně. Zkuste to. Pošlete si tam ten záměr. Nebo si můžete představit ten úřad jako malou kuličku. Představte si, že toto je ten úřad, kam jdete a mezi svoje ruce tu kuličku takto vložte a ty ruce si přibližte, budete tam cítit tu energii krásně, když budete mít otevřené kvantové pole a představujte si, jak v tomto okamžiku tam posíláte ten záměr přes ty vaše ruce. Posíláte tam záměr: krásné, skvělé, radostné, přínosné a ještě třeba veselé jednání na dnešním úřadu.

Pošlete tam ten záměr a běžte od toho. Neřešte, jestli to dopadne, jestli to bude tak, jak vy si představujete. Nehledejte, jak to dopadne, ale nechte pracovat to kvantové pole za vás. Ono to fakt funguje. A co je zajímavé, že mnoho z vás mi píšete, že vám tyto drobnosti absolutně změnily život. Jak je to možný? Přišlo ke mně mnoho lidí a mnoho z nich byli materialisti. Co mi to radíte, tohleto, co mi to říkáte, to jsou totální blbosti. Mohu vás ujistit, přátelé, že toto nejsou žádný ezokeci, že to jsou věci, který jsou v podstatě fyzika uvedená do praxe. To je vlastně ta kvantová fyzika. Kvantoví fyzikové se zaobírají teorií a vy v tomto případě můžete tu kvantovou fyziku uvádět do praxe a ukazovat ty činy, co se vám děje.

Vy můžete ovládat své tělo, vy můžete ovládat věci okolo sebe. Vy můžete ovládat situace okolo vás, vy můžete ovládat lidi, samozřejmě s jejich souhlasem, protože v momentě, když to děláte bez jejich souhlasu, je to manipulace. Ale můžete. To znamená, vyzkoušejte to kvantování jenom k tomu, abyste se zklidnili. No a jestli teda je vůbec v dnešní době šance na změnu, tak já myslím, že už jsme si na to odpověděli, protože ty změny se dělají neustále, ty se tvoří a záleží, jací budete tvůrci. Jestli budete vědomí tvůrci, tak vytvoříte ty změny a vytvoříte jich hodně. Zkuste s tím začít pracovat.

Ještě možná se mě zeptáte, no a jak poznám, že ten záměr odešel? On odchází, on odejde, o tom vůbec nepochybujte. Ale pozorujte například sami sebe. Já si ukazuju na hlavu z jednoho důvodu. Já cítím totiž v tomto okamžiku, když posílám záměr, pošlu třeba teď záměr na to, aby se nám všem dobře tady žilo, abychom byli všichni šťastní a abychom byli stále lepšími a lepšími vědomými tvůrci. Posílám teď záměr a posílám to s tím, že koho se to týká, toho se to týká a koho ne, ať se mu to jednoduše vyhne, ať jednoduše to nepřijme. Pošlu ten záměr a teď cítím to, co jsem ukazoval. Cítím, jak mi tady trne temeno hlavy, tady ten hořejšek.

Ale pozor. Někomu můžou začít mravenčit ruce. Někdo může mít třeba v oblasti zad pocit, že tam je horko nebo taky, že tam jsou ty mravenci nebo zima naopak. Někdo může cítit, že se začíná jakoby houpat na zemi, že ta zem se s ním začíná pohybovat. Můžete pociťovat, když třeba na někoho položíte ruce a dáváte někomu záměr, že vám začne pod těma rukama jakoby upadávat, že najednou vám začne ne omdlívat, ale jakoby se uvolňovat natolik, že vám třeba i může spadnout ten člověk. Tak to funguje. Samozřejmě na to tady nemáme tolik prostoru a ani jsem si nepřipravil figuranta nebo figurantku, abych vám to tady předváděl, jak to vypadá, když se pracuje ve dvou, ale popřemýšlím o tom a třeba i na to někdy dojde.

Každopádně držím vám palce, aby se vám podařilo dostat z této situace, ve které se dnes nacházíme. Neřešte to, co vidíte ve vašich televizích, radši je vůbec nesledujte. Neřešte to, co čtete na internetu, ale řešte jenom to, co chcete zažívat, prosím vás. Já vím, že mi mnoho z vás řekne, no, ale jak já nemám řešit to, co vidím ve zprávách? No, víte co, já na zprávy nekoukám už mnoho let, protože už mnoho let nevlastním televizor a vůbec mi to neschází. Nesleduji vůbec žádné zprávy ani na internetu a vůbec mi to neschází.

Když něco chci zažívat, tak si to jednoduše vytvářím jako film tady. To znamená, že vy, co zažíváte v tuto chvíli, tak vy si to můžete upravovat. Nenechte se ovlivnit například tím, že teď se vám něco nedaří. Tak si řekněte, to je skvělá cesta k tomu, že mohu něco změnit a začněte to tady měnit. Najednou zjistíte, že za nějakou kratší dobu už ta situace, která dnes je, tak bude mnohem lepší. Takto to funguje. A můžu vám říct, že je velmi důležité, abyste byli neustále v pozitivním naladění. Jakmile si libujete v negativním naladění, nečekejte nějaké valné výsledky. Ale myslím, že už se vám toho dnes řekl hodně, rád bych povídal dál, ale co by nám zbylo na další videa...

Jiří Lexa

Autor je lektor kvantování a kvantový terapeut. Jeho kurzy prošlo již několik tisíc absolventů. Podobně jako ve světě např. Esther Hicks umí načítat informace z kvantového pole a předává tuto dovednost ostatním. Zde o něm najdete více informací.

Online kurz - Kvantový posun

Chcete ve svém životě něco změnit? Využijte techniky kvantování a realizujte své sny a záměry přes Vaše srdce. Jeho tvůrčí síla je ve srovnání s naším mozkem nesrovnatelná a přesto vše "tlačíme" právě rozumem. Zkuste to jinak - přes srdce! Zvládne to každý, tak proč toho nevyužít?

Není náhoda, že jste se dostali k tomuto video kurzu. Nyní už záleží jenom na Vás, jak rychlý Váš posun bude. Máte k dispozici doslova unikátní nástroj pro Váš osobní rozvoj a duchovní posun. Výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjadřujete souhlas k použití všech cookies. Zobrazit podrobnosti Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti