Stále platné univerzální tipy, jak přemýšlet o životě

Toto povídání vzniklo již v roce 2019, ale protože obsahuje spoustu důležitých informací, jak přemýšlet o životě, rozhodli jsme se, zachytit ho také ve formě článku na našem blogu. Opět tak máte možnost, poslechnout si buď přiložené video níže nebo si přečíst jeho textovou verzi. Děkujeme za pozornost.

Každý člověk něco hledá. Dnes se setkáváme s tím, že mnoho lidí má na život, který žijí, velmi negativní náhled a myslí si, že jsou tu doslova za trest. Setkávám se s lidmi velmi často. Pracuji s nimi v rámci seminářů, v rámci konzultací či terapií a musím se přiznat, že mnohdy jsem z toho velice znechucen. Ne z těch lidí, ale z toho, jakým způsobem my přistupujeme k našemu životu. Jak se k našemu životu chováme. Jakým způsobem jej chápeme. Protože náš život je obrovská výsada.

Je to obrovský dar, který nemá vůbec obdoby, ale my si jej doslova necháváme unikat mezi prsty.

To, že se nám dějí věci, které nechceme, tak není vina vesmíru nebo toho, že by si na nás nějaký zlý pán Bůh zasedl a že by nám dělal naschvály, ale je to především zásluha naše. A zde se nabízí moc důležitá poznámka, prosím vás, přestaňte používat slovo vina ve vašem životě. Protože viníci ani oběti neexistují. Existují pouze šťastní či nešťastní lidé.

Viník prostě neexistuje, protože pokud se nám má něco přihodit, pokud nám má někdo něco udělat, tak my si toho člověka přitáhneme. To bychom si museli dávat vinu sami sobě. Jenomže, když si začneme dávat vinu sami sobě, tak to bude vypadat tak, že si budeme doslova koledovat o trest.

Uvědomte si, že nemá cenu hledat viníky ve svém životě. Někdo hledá viníky dvacet, třicet a možná, že i více let nazpět. Ale to nemá cenu. Jediná cesta k tomu, abychom byli šťastní, abychom si dnes v dnešní době ten život doslova mohli užívat, je ta, že si budeme prožívat každý na své úrovni svoji radost.

Pochopme to. Když pochopíme tuto úžasnou věc a začneme konečně ne od zítřka, ne od příštího týdne, ne od někdy, ale od tohoto okamžiku vyhledávat jenom radostné věci, radostné situace, lidi, s nimiž zažíváme radost, tak pocítíme doslova příliv pozitivní energie do našeho života. 

Zaslechl jsem, že někdo hodnotil, že pozitivní myšlení je nesmysl, že to je nějaký ezoterický výmysl... Prosím vás, já se nezaobírám ezoterikou. Já se zaobírám tím, jak využívat mysl ve svém životě co nejúčelněji a co nejvýhodněji. A představte si, že ono to zkrátka funguje. 

Pokud si o tom chci myslet, že to je nějaký ezoterický nesmysl, tak to tak bude. Ale pokud si nastavím, že v mém životě je radost na prvním místě, tak to také tak bude. Takže, jestli chcete, věnujte se své radosti, věnujte se jí třeba následujících 30 dnů. Vyzkoušejte to a uvidíte, že se ve vašem životě budou dít doslova zázraky. A ony to nejsou zázraky. Je to pouze reakce okolního světa na vaše mentální nastavení. Každá emoce, kterou zažíváme, tak je vlastně kvitována tím okolním vesmírem. 

Vesmíru je naprosto ukradený, jak my se cítíme, on nám prostě jenom dá to, co my vysíláme. A může se nám to líbit či nikoliv. 

V rámci svých seminářů se setkávám s mnoha lidmi, kteří mají problémy na úrovni vztahové, finanční či zdravotní. Mnohdy jim velmi těžko vysvětluji, že nejde o to, že by si to zasloužili nějakým svým chováním, nebo že by to bylo něco, co by na ně seslalo třeba nějaké božstvo, ale nemohu jim vysvětlit, že je to vlastně jejich vlastní vnitřní odraz, co se jim děje.

Protože děje-li se nám něco na hmotné úrovni, v první řadě musíme hledat příčinu na té úrovni jemnohmotné, neboli na té mentální úrovni.

Dokonce mě jedna paní při terapii nedávno říkala, že chce řešit jenom symptomy, že nechce řešit příčinu. Velmi těžko jsem jí vysvětloval, že vlastně ona ten svůj život bude mít takto zapeklitý neustále, pokud nepůjde po těch příčinách. Ale ona to jakoby nechtěla slyšet. Na druhou stranu, když mi vyprávěla o svém životě, tak jsem se jí nedivil, protože mnoho lidí si v dnešní době lže. Uvědomme si, že celá tato civilizace je založená na lži. Poslechněte si chvíli televizi. Poslouchejte chvíli politiky, poslouchejte chvíli rozhlas, anebo si přečtěte noviny, to je úplně jedno.

Já osobně se nevěnuju ničemu, protože vím, že toto je náš takový chyták, který nás odvádí od té naší skutečné cesty a v momentě, když si to uvědomíme, tak přestáváme být pod vlivem těchto veličin, těchto vlivů a je to velmi osvobozující. V momentě, když si řekneme, že si budeme svůj život řídit sami, že nás nezajímá ani televize, že nás nezajímá ani to, co píší v novinách a že nás zajímá v první řadě to, co chceme realizovat ve svém životě my, to znamená naše radost, naše cíle, které si vytváříme sami, tak najednou nám vznikne ohromný prostor, ve kterém se můžeme sami pohybovat. Vyzkoušejte si to.

Zapřemýšlejte třeba nad tím, co si v životě chcete ještě dokázat, co si ještě v životě chcete vytvořit, pořídit, kam se chcete podívat... Na tom není vůbec nic špatného. Přemýšlejte nad tím tak, že si to pište na papír nebo si vytvořte sešit a pište si do sešitu své sny, cíle, tužby, přání, pište si tam všechno, co vás napadne. Ale co je podstatné - pokud u toho pociťujete radost. 

Jestliže si tam napíšete něco a budete si tam psát něco, z čeho radost nepociťujete, co si chcete pořídit jenom proto, že to má soused nebo váš kamarád, nebo že se někde píše, že byste měli vlastnit takovéto auto, jinak nejste dost dobří, tak na to zapomeňte. To prostě nefunguje. Ale v momentě, když si budete v tom svém životě tvořit jenom to, co vás baví, to, co vám dělá radost, to, co vás určitým způsobem tlačí dopředu, tak uvidíte, že na konci té vaší cesty bude něco, o čem jste se nikdy ve škole neučili a co si v tuto chvíli nedovedete ani představit.

Jestliže si chcete opravdu svůj život nějakým způsobem zlepšit a změnit, tak musíte v první řadě začít měnit své vnitřní návyky, které vás přivedly až do tohoto bodu. Zapomeňte, co bylo před minutou, před týdnem nebo včera, to je úplně jedno. Zapomeňte, co bylo v minulosti. To, pro co se rozhodnete v tuto chvíli, to je pro vás směrodatné. Vyzkoušejte to. 

Jak jsem již řekl, začněte si své cíle psát, začněte s nimi pracovat, začněte si doslova hrát jako malé děti. Proč malé děti jsou bezstarostné? Protože ještě nepodlehly té hře na dospělé. My totiž jako dospělí nežijeme, my hrajeme hru na dospělé. A přistoupili jsme na ni. Většina lidí na ni přistoupila.

A dospělí jsou takoví nebo takoví nebo zase jiní, někteří jsou bohatí, někteří chudí, někteří nemocní, jiní zdraví. My jsme si to vzali za své, že tuto hru budeme hrát. Ale co kdybychom si řekli, kašlu vám na tuto hru, co kdybychom si řekli, já tady mám svoji, já si budu hrát svoji. Doktor mi řekne nějakou diagnózu a co kdybych mu řekl, to je váš názor, můj názor je takový, že já jsem zdravý člověk. A soustředím se na to, že jsem zdravý.

Někdo, kdo momentálně trpí nějakou chorobou, mi řekne, že jsem se úplně zbláznil, ale toto, co říkám, to nevychází čistě z mých zkušeností, to vychází ze zkušeností mnoha lidí přede mnou, kteří měli problém se zdravím, kterým byla například diagnostikována velmi vážná choroba a oni doslova tomu lékaři řekli, že nesouhlasí s jeho diagnózou a že oni jsou zdraví. Oni začali svůj mozek programovat v tom, že jsou zdraví. 

A víte, co se stalo? Ti lidé dneska ještě žijí, například. Znám několik lidí, kteří si pomohli tímto způsobem od doslova nevyléčitelných chorob. Jestli si myslíte, že rakovina je tady náhodou, že ji máme jenom proto, že prostě jsme se narodili a na něco musíme umřít, tak jste opravdu na omylu. Tato nemoc je tady především proto, že ji připravujeme úžasné prostředí, mentálně, tedy naší myslí.

Možná mi řeknete, proč potom umírají třeba malé děti, ale to bychom se pak mohli bavit i o dalších třeba karmických vazbách, o dalších souvislostech, které na to mají obrovský vliv, ale teď se bavme o nás teď a tady. Jestliže chci mít své tělo zdravé, tak musím přijmout určité myšlenkové procesy, které mi to mé tělo udrží zdravé. 

Síla myšlenek a zvyků

Kdyby Vám někdo řekl, že každá Vaše myšlenka mění kvalitu Vašeho života, začali byste myslet jinak?

Mohou myšlenky a zvyky tvořit náš svět a prožívanou realitu? Jak s nimi pracovat, aby náš život byl co nejlepší? Jak být šťastný, zdravý, úspěšný či bohatý?

Odpovědi na tyto a mnohem více otázek naleznete v tomto e-booku, který Vám s největší pravděpodobností změní pohled na svět i samotný život.

V momentě, když si budu například říkat, že mám pokažené zuby, že se mi zuby kazí, že mám s nimi problémy, věřte tomu, že to na sebe nenechá dlouho čekat. Mnoho lidí si říká, pokud si nebudu čistit zuby, budou se mi kazit. Potom jdou, koupí si nejlépe pastu s fluoridem, která sama o sobě je pro náš organismus škodlivá, a zuby se jim kazí dále. Jak je to možné?

A pak vám přijde člověk, kterému je dneska 70 let a řekne mi, já jsem si nikdy zuby nečistil a nemám ani jeden kaz a teď mi to vysvětlete. Můžete říct, je to genová záležitost. Je to dědičné, že měli v rodině zdravé zuby. Určitě je to jeho nějaká rodová dispozice, ale ve skutečnosti je to o nastavení, které si nastavíme a které se v našem životě promítá. Nebojte se, nastavit si to, co vy chcete. 

Proč dnes spoustu lidí přemýšlí ve vzorcích, co je špatné, co se jim nelíbí, co jim kdo udělal, jak se jim nedaří, jak je ten svět špatný, jaká je špatná ekologie atd. atd. Proč se dnes bavíme o těchto věcech, když ve skutečnosti bychom se mohli bavit o tom, jakým způsobem náš život vylepšovat, jakým způsobem se chovat, aby se ta ekologie zase změnila. 

Málokdo dneska ví, že například globální oteplování a obsah CO2 v atmosféře nezapříčiňuje především průmysl a automobily a vůbec provoz spalovacích motorů. To je asi pouhých 12 %. Ale přes 50 %, prosím vás, toto způsobuje živočišná výroba. A teď si vezměte tu zajímavost. My chováme zvířata, pro která musíme velmi nákladně zajišťovat potravu. Pak je zabijeme, pak si je sníme a zjistíme, že na tom někdo vydělá, tak například na výrobu jednoho hamburgeru je potřeba 2 500 litrů vody, prosím, vás. A potom se divíme, že planeta začíná mít nedostatek vody. Jak je to možné? Protože my tvoříme něco, co je absolutně zbytečné.

My žijeme ve lži, protože samozřejmě nám někdo vysvětluje, že potřebujeme maso ke svému životu, abychom přežili, abychom měli minerály, abychom měli proteiny... Ale když zapojíme jenom selský rozum, tak zjistíme, že veškeré bílkoviny, které jsou například obsaženy v mase, tak že zlikvidujeme tím, že ho budeme vařit nebo péct nebo prostě tepelně zpracovávat. Ale my jsme si vytvořili zvyk, protože už v dětství nám maminka říkala, musíš papat masíčko, aby si byl silný.

Ale pak najednou zjistíte, že vy maso ke svému životu vůbec nepotřebujete. Pak najednou zjistíte, že vám dělá dobře, když svoji stravu odlehčíte a najednou jíte jenom rostlinnou stravu. Jak je to možný? No, protože jsme se dostali do určité slepé uličky a podlehli jsme určitým lžím, kterými nás zásobuje okolní svět.

A jsme opět u toho - my vycházíme z toho, co nám řekne vnější svět. My nevycházíme z toho, co nám říká naše vlastní srdce. Proto jíme to, co nám nedělá dobře, potom si musíme například kupovat léky, abychom ty různé zdravotní problémy vyvolané právě jedením potravin, které nám neprospívají, tak vlastně na to kupujeme léky, abychom se dostali zase do pořádku. 

Tyto léky jsou většinou chemického původu, takže nám to opět způsobí nějaké vedlejší účinky, na to potřebujeme další léky atd. atd. A dostáváme se do naprosto začarovaného kruhu, který nám neustále signalizuje, že děláme něco špatně, ale protože my jsme zvyklí, že už od školy nám říkali: vědci mají pravdu, ti nahoře mají pravdu, oni to s námi myslí dobře, oni dělají pro nás jenom to nejlepší, tak my v tom pokračujeme dále. 

My nemáme důvod nevěřit. My přece nejsme zlí nebo nějací nepřejícní lidé, abychom si říkali, oni to s námi nemyslí dobře, oni jsou takoví či takoví. Ale stačilo by, kdybychom si každý sám řekli, co je pro nás osobně důležité. Nekoukejme na ty ostatní, protože my nemůžeme změnit ty ostatní lidi, ty ostatní bytosti, ty ostatní si jedou zase každý sám za sebe. 

Proto dneska není důležité, abychom přestali jíst maso, protože nám to někdo opět řekne a začneme blbnout stejně jako jsme blbli mnohokrát v minulosti, když nám někdo něco řekl, ale je podstatné, abychom začali poslouchat své srdce, které nám něco hovoří, ale my, protože si většinou na sebe klademe velký tlak, který je samozřejmě zvyšován tím vnějším světem, tak my to srdce prostě neslyšíme. 

A to je velmi, velmi nepříjemné převážně pro každého z nás jako pro bytost. Proto doporučuji, aby se každý začal zajímat o to, co je důležité pro něj, konkrétně. Jenom třeba to, s kým se baví, s kým se stýká. Podívejte se do svého telefonního seznamu a najednou zjistíte, že tam máte mnoho lidí, kteří vám třeba už víc jak rok nezavolali, přestože je tam máte.

Já to měl stejným způsobem a rozhodl jsem se, že všechny lidi, kteří v tom seznamu byli a kteří mi už dlouho nezavolali, třeba rok, tak je vymažu. Když mě budou potřebovat, tak se ozvou a mohu vám říci, že zhruba z 2500 kontaktů, které jsem tam měl, mi tam zůstalo asi 150. To je zajímavé, co důležité je si uvědomit, že?

Toto všechno děláme každý pro sebe, žijeme v pravdě, řekněme si popravdě, jestli potřebujeme tam mít pocit, že máme mnoho kontaktů třeba v telefonu, jestli potřebujeme mít dobrý pocit. To ego, aby nám rostlo tím, že my jsme tak skvělí, že máme spoustu známých, ale ve skutečnosti, co je to za přátele, co je to za kamarády, když nemají potřebu nás vidět. To není nic špatného, to není, že bych chtěl říkat, že jsou špatní, ale to je v tom, že oni se starají o to, co je jejich prioritou a mnoho lidí dává velký důraz na to, jak se na něj dívá jeho okolí. Uvědomte si, že vaše okolí bude vždy řešit své priority.

Řešte si je také, řešte si své priority a uvidíte, co se ve vašem životě bude ve skutečnosti dít, protože v dnešní době je opravdu velmi těžké nalézt tu rovnovážnou cestu, protože on vesmír je vlastně celý o rovnováze. On je vlastně o tom, abychom se nějakým způsobem pohybovali v nějakých určitých nuancích. A jakmile vystoupíme z těchto nuancí, to znamená šlápneme vedle, tak přijdou tzv. rovnovážné síly a oni nás setsakra srovnají do rovnováhy.

Ale samozřejmě není to o tom, že se budeme bát, že budeme mít strach z nějaké další naší činnosti, z dalšího našeho postupu, ale je to především o tom, že si uvědomíme, že máme obrovské možnosti, protože my se ve skutečnosti můžeme díky tomu vesmíru pohybovat tak nádherně. Já tomu říkám plout na vlnách vesmíru. Dokonce jsem si sestavil seminář, ve kterém vysvětluji, jak můžeme jednoduše plout na vlně vesmíru. Nazval jsem tento seminář kvansurfing, tedy jakési surfování na kvantové vlně, když to tak řeknu. A další a další možnosti máme. 

Proto bych opravdu doporučoval se jednou provždy začít zajímat sami o sebe. Bohužel setkávám se s lidmi, kteří řeší to, kolik si vydělává ten druhý, jak se má dobře ten druhý, jak se mu daří a vlastně nekoukají na sebe. Jenom se porovnávají. Ale věřte tomu, že jakékoliv porovnávání je absolutně zbytečné, protože v momentě, když se začnete s kýmkoliv porovnávat, tak budete upřednostňovat své emoce nedostatku. 

A pokud nám okolní svět zrcadlí náš nedostatek, tak on samozřejmě nám bude zrcadlit náš nedostatek tím, že člověk, kterému závidíme jeho úspěch nebo se kterým se srovnáváme, tak se bude mít stále lépe, aby nám to ještě více zrcadlil. Ale v momentě, kdy se soustředíme na nás samotné, kdy projevíme naši vděčnost, naši radost, kdy budeme mít radost z každé maličkosti v našem životě, tak najednou se ten svět jakoby zcela změní a nepotřebujeme k tomu nikoho druhého, nepotřebujeme k tomu žádné kurzy, nepotřebujeme k tomu žádné knihy. Stačí, když dokážeme být sami se sebou ve svém nitru. 

Pokud se vám toto podaří, tak uvidíte, že na konci tohoto celého procesu bude něco tak úžasného, co ve skutečnosti jste třeba ještě ani nezažili. A co se týče té cesty, kterou teď v tuto chvíli jdeme, zažíváme určitá úskalí, zažíváme určité neshody s tím okolním světem, zažíváme určité nárazy na ty pomyslné stěny toho života, kdy se nám například nedaří finančně nebo vztahově nebo zdravotně, tak to je správné v tuto chvíli. 

Mnozí si řeknete, on se asi zbláznil, co nám to tu říká, ale opakuji - každý jsme si vybrali tuto cestu. To znamená, každý jste na tuto cestu šel dobrovolně a tyto nepříjemné věci, které zažíváte v tomto okamžiku jsou zde od toho, ne, abyste se jich zbavili, ne, abyste od nich utekli, ale jsou od toho, abyste něco skrz ně pochopili. Proto v momentě, když se vám cokoliv nedaří, tak se snažte to přijmout, že je to v pořádku, že se vám to děje. A hledejte ten daný problém. 

Řeknu vám příklad. Když vám bude automechanik opravovat auto a motor auta bude mít nepravidelný chod, bude různě kucskat, bude různě škytat, tak v případě, že by se toho lekl a naštval by se, že se děje s tím autem tento problém a utekl od toho, nikdy vám auto neopraví. Ale v momentě, když si řekne aha, kde je ta příčina, když to škytá, co to může být? Špatná směs? Může to být něco třeba na svíčkách? Může to být něco v palivu, může být špatné sítko u paliva a může tam být různé smetí atd. A najednou on jde po těch příčinách.

A to samé udělejme v našem životě. Nemohu najít ideálního partnera? A já tak toho partnera nebo tu partnerku chci, proč mi nejde, proč se nedostavuje do toho života? Trápím se tím namísto toho, abych řekl dobře, budu pozorovat ten svůj život, jak se chovám. A najednou zjistím, že třeba mám jenom špatný náhled na příslušníky opačného pohlaví, nebo že si tuto situaci vytvářím z jiných důvodů nebo můžu zjistit, proč třeba mám neshody ze současným partnerem, vždyť mezi námi byla tak skvělá láska, najednou se to změnilo. Proč?

V tuto chvíli je dobré jít do té hloubky toho vztahu a zjistit, kde se co porouchalo, protože i to je určitý mechanismus, který můžeme opravit pouze my sami. A pokud tam ta láska ještě je, tak se dá vše velmi dobře zachránit. Proto doporučuju každému, aby se soustředil v první řadě sám na sebe, aby se soustředil na své vlastní pocity a v momentě, kdy budeme řešit ty své vlastní pocity, tak nám budou vystupovat ty další věci v tom našem životě. 

Ale naučme se být sami se sebou. My v tuto chvíli umíme pouze poslouchat. YouTube, televizi, rádio, neustále nějaký hluk okolo sebe, ale zkusme se zastavit na několik minut nebo i hodin. Zalezme si třeba do postele a bezmyšlenkovitě se snažme jenom ležet anebo spát, i to je správné, protože základem všeho je dělat to, co nám dělá radost. Komu by nedělal spánek radost? A pokud nám dělá radost to, že jsme třeba v posteli a opravdu nic neděláme, pusťme se do toho.

Příště si můžeme říci, jak si vytvářet různé záměry, jak pracovat s těmito záměry, můžeme si příště říci, jakým způsobem si tu vlastní realitu tvořit tak, aby nám do život už chodilo opravdu jenom to, co chceme. Je velmi důležité pochopit, že v současnosti dochází k navýšení vibračního pole všude okolo nás. Jenom nám to jaksi trvá, a to, že zažíváme ty různé neshody s tím okolním světem, a teď samozřejmě můžu hovořit o zdravotních problémech, finančních nebo vztahových, tak vlastně to je pouze důkaz toho, že ten okolní svět navyšuje ty své vibrace. A my jsme neustále na těch svých původních a v momentě, jak pochopíme to, co se nám děje, tak vlastně tím navyšujeme vibrace svého vědomí tím, že pochopíme, proč máme to či ono za problém, tak zjistíme, že najednou už to problém není v našem životě. A příště už nám to do života nepřijde, protože to máme jako učební látku zvládnuté. A to je potřeba pochopit. 

Proto se zaměřme na všechno, co se nám děje jako na posun, nikoliv jako na trest nebo na něco, co nám ten život znepříjemňuje, ale na to, že vlastně kvůli tomu jsme tady. A v momentě, když to vzdáme, tak vlastně můžeme odejít z tohoto těla, protože už není potřeba, abychom se v tuto chvíli něco učili a vrátíme se sem zase třeba, ale už jako jiná bytost, spíš řeknu v jiném těle. Ale proč to nevyužít, když jsme sem dnes přišli, protože mnoho z nás se přišlo právě proto, aby se tu něco naučili v přechodu v rámci hmotného těla a vlastně navyšováním vibrací. To znamená, nebojme se toho, učme se z toho ze všeho a uvidíte, jak se vám krásně ten svět ozřejmí, budete najednou vědět, co se vám ve skutečnosti děje, a to, co budete, to, co potřebujete do svého života, tak to vám prostě přijde jenom si věnujte každý den chvilku a přemýšlejte o tom, co vlastně v životě chcete a kam se chcete posunout. 

Přemýšlejte o tom, proč se vám určité věci dějí a zjistíte, že ten život je nádherný, že to je prostě procházka, kterou jste si vybrali a že to je za odměnu tady být. A nikoliv za trest. Takže vám přeji mnoho a mnoho úspěchů na vaší cestě a věřím, že si zase budeme o něčem podobném povídat. A samozřejmě, pokud budete chtít sledovat nějaké mé aktivity, tak můžete v rámci mých webových stránek www.kvantovacesta.cz. 

A ještě mám pro vás poslední tečku na konci tohoto vysílání nebo tohoto videa. Jestli chcete, můžete vyzkoušet projekt, který jsem nazval Vědomá tvorba vlastní reality 2019. Jedná se o projekt, kdy dostáváte každý den do svého e-mailu určité afirmace, bonmoty nebo různé rady, různé texty, které mají za úkol vám pomoci na vaší cestě, jak se vlastně naučit programovat si tu svoji realitu. 

V momentě, když si z toho uděláte návyky, tak zjistíte, že se vám ten život mění před očima. A nádherné je, že ačkoliv projekt trvá vlastně dnes je to měsíc, kdy jsme ho spustili, tak je krásné, že už mnoho lidí nám píše zpětné vazby, jak se jim ten život postupně mění a jak se jim doslova mění před očima. Takže, pokud chcete tento projekt vyzkoušet, tak můžete do něj kdykoliv nastoupit. Tam není nic omezeno ničím, to znamená, můžete se do něj přihlásit a naleznete ho též na mých webových stránkách pod kolonkou Konzultace. Takže vám přeji jenom to nejlepší ve vašem životě, ať se vám všechno daří a těším se, že se zase někdy uvidíme. Hezký den.

Jiří Lexa

Autor je lektor kvantování a kvantový terapeut. Jeho kurzy prošlo již několik tisíc absolventů. Podobně jako ve světě např. Esther Hicks umí načítat informace z kvantového pole a předává tuto dovednost ostatním. Zde o něm najdete více informací.

Základní principy spokojeného života

Chcete změnit svůj život k lepšímu?

Pokud nežijete život plný radosti a pozitivní energie, je nutné něco změnit. Každá hra má svá pravidla, a to platí i pro spokojený život. Jeho pravidla jsou přitom jednoduchá a pochopí je každý. Hrajte podle jeho pravidel a stanete se šťastnými vítězi. Rádi Vám pomůžeme na Vaší cestě k novému životu, který si zasloužíte.

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjadřujete souhlas k použití všech cookies. Zobrazit podrobnosti Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti