Jaký význam má pro nás aura? Je důležitá při kvantování?

Tento článek je přepisem níže zveřejněného videa. Můžete si tedy vybrat, zda si přečtete následující text, nebo si raději pustíte přiložené video. Děkujeme za pozornost.


Jaký význam má aura okolo lidského těla a jaký význam má při kvantování? Je ke kvantování důležitá, anebo naopak nemá pro kvantování význam? To všechno si řekneme v následujícím videu (a textu). 

Srdečně vás vítám u dalšího videa, které můžete sledovat na našem YouTube kanálu Jiří Lexa a Kvantová cesta. Milí přátelé, pokládáte mi takové dotazy, na které prostě už musím odpovědět. A jeden z nich je, jaký má význam naše aura. Tak prosím vás, naše tělo, mimo jiné, vyzařuje určitou energii. 

Okolo našeho fyzického těla, hovořím o fyzickém těle v tuto chvíli, se vytváří takový jakoby energetický obal. Někdo tomu říká energetická těla, někdo tomu říká energetický obal, někdo informační nebo energetické pole, ale bez ohledu na to, jak to budeme nazývat, někdo tomu říká právě ona zmíněná aura, tak bez ohledu, jak to budeme nazývat, tak je potřeba vědět, že toto vyzařujeme všichni. 

Ale jenom někdo má tu možnost, že to vidí. Pojďme, zastavme se nejprve jenom u toho, proč to někdo vidí a někdo ne. No, protože nás nikdo od mládí neinformoval, že je možné vidět auru. Tím, že nás nikdo neinformoval, tak my jsme po tom nepátrali. Pak se o tom začalo mluvit, ale nikoliv ve škole, ale třeba v nějakých různých třeba ezoterických kruzích nebo v různých skupinkách, kde se tato informace tak nějak dostala. 

A když to člověk řekl někde veřejně, tak se mu okolí smálo. Proč? Protože jsme jednoduše nebyli do toho tak nějak, nechci říct zasvěceni, ale nebylo nám to sděleno. A teď si představte, že každý z vás má tuto auru a víte, že jí každý můžete vidět? Já vám vysvětlím i jak. Je to velmi jednoduché. Ale tato aura vlastně o nás říká všechno. Dokonce jsem četl různá pojednání, kde aura může být až do 7 metrů od těla. Někdo říká do 30, někdo do 50. 

A můj názor je takový, že všechno, co my vysíláme, tak je vlastně v celém vesmíru, protože právě třeba kvantové pole přebírá tyto informace. A to naše energetické tělo, ta naše aura, která je okolo nás, tak ta se vlastně propisuje do toho okolního kvantového pole, do toho okolního vesmíru a v momentě, když třeba vás bolí hlava, nebo když jste podráždění nebo naopak, když máte skvělou náladu a chtěli byste se všemi se podělit se svými dojmy, se svými euforiemi, tak věřte tomu, že i tato energie nebo tato informace, protože ono už je to vlastně v poloze informace, kterou posíláte, tak tato informace je čitelná kdekoliv ve vesmíru. Ale tím vás nebudu teď zatěžovat. 

Podstatné je, jak se podívat na tu vaši auru a co se týče, jestli aura má význam při kvantování, to si řekneme hned potom. Takže podívejte se do zrcadla, nejlépe na sebe anebo se podívejte na někoho jiného, ale aby za ním byl takový třeba tmavší podklad, to znamená tmavší zeď nebo nějaká tabule. Já vám můžu říct, jak já jsem začal vidět aury. 

Byl jsem u jedné nejmenované firmy, se kterou jsem spolupracoval v minulosti, a pan ředitel měl takovou úchylku, že dělal porady v neděli. To znamená v den, kdy každý chtěl být s rodinou, kdy každý chtěl si užívat volno, tak my, abychom mu vydělávali dost peněz, tak jsme museli být v neděli v práci a na poradách, takže jsme pracovali opravdu sedm dní v týdnu. No, ale já si nestěžuju, protože já jsem zjistil, že díky těmto nudným poradám a seancím různých obchodních strategií, jsem začal vidět aury. Já jsem tam totiž pravidelně usínal, ale samozřejmě, kdyby člověk zavřel oči a usnul, tak by mě asi vyhodili, tak jsem se snažil ty oči tak jako držet silou vůle, ale ten rozum, a to všechno se mi vypínalo v tu chvíli. 

Myslím to v tom smyslu, že jsem prostě tak jako upadal do toho stavu rozšířeného vědomí, to znamená, otevíral jsem si kvantové pole, dostával jsem se do hladiny alfa a najednou koukám a pan ředitel má okolo sebe takový zlatý proužek. Zaměřil jsem se na něj víc a on nezmizel ten proužek. No, a tak jsem seděl během těch porad a pozoroval jsem a pan ředitel mluvil a ono to s ním takhle jakoby lítalo ten proužek a nafukovalo se to, smršťovalo se to. 

Nejdřív to mělo takovou žluto-zlatou barvu a později, když jsem to dotáhl do dokonalosti, tak najednou jsem viděl ten proužek, že byl širší a že už byl i barevný. Viděl jsem tam i různé barvy v tom a dokonce se mi stala i jedna taková věc, že když pak už jsem ty aury skutečně jako viděl a dokázal jsem se podívat na člověka bez jakéhokoliv tmavého podkladu třeba, tak se mi stalo na jednom festivalu, kde někdo dělal sken aury, na to je nějaký přístroj a já jsem tu auru u toho člověka viděl, ale ten přístroj mu vyjel na A4 jeho fotku s aurou úplně v jiných barvách. 

Takže jsem říkal, že nevím, jestli je to dost důvěryhodné, ale samozřejmě je možné, že člověk to vidí jinak, vnímá to jinak, přístroj to vidí taky třeba jinak. Nicméně jestli chcete vidět aury, tak se jednoduše zadívejte do toho zrcadla na sebe a koukejte. Já to řeknu tak, jak to cítím, jako kdybyste koukali do blba. Ne na blba, ale do blba, prosím vás, to znamená, koukáme do blba, zadíváme se a zůstaneme tak koukat. 

A najednou on se nám jako rozostří zrak a najednou vidíte, že okolo vás v tom zrcadle je takový zlatý proužek nebo můžete se třeba dívat později na stromy, protože u rostlin je to vidět také poměrně slušně, ale vy tu auru můžete vidět i u budovy, protože i budova vyzařuje. Každý předmět vyzařuje. Podstatné je, abyste tomu na začátku začali věřit, že to můžete vidět. Protože mnoho lidí to nevidí jenom proto, že tomu nevěří. 

Teď se vrhněme k tomu, jestli potřebujete ke kvantování auru nebo ne. Můžu vám říct, že na začátku jsem tomu nepřikládal žádnou důležitost. Já už jsem tehdy, když jsem se té kvantové vlně a vlastně práci s kvantovým polem, čtení z kvantového pole, když jsem se tomu začal věnovat jakoby úplně na začátku, tak jako smysluplně, když to nebylo tak jako nahodile, ale bylo to tak, že jsem měl určitý cíl, tak jsem ty aury už viděl, ale nějak jsem si to nespojoval s tím, protože většinou ti lidé, kteří s tím pracovali, tak ty aury buď neviděli nebo k tomu nic neříkali a já jsem tak jako sbíral ty informace, tak nikdo se o aurách třeba nezmiňoval. 

I třeba pověstný Richard Bartlett, kterého jsem si myslím docela studoval, tak ten taky nemluví o auře. Ale když jsem potom pracoval s klienty, když ke mně chodili na terapie a dělali jsme sezení, tak já jsem najednou zjistil, že třeba člověk přišel a měl tu auru úplně takovou jako vybledlou, neměl tam ani barvy v tom, respektive myslím kombinaci barev, byla třeba jednobarevná. A my jsme pracovali, pracovali a najednou během toho sezení ten člověk najednou úplně změnil tu barvu té aury. 

Proč? Protože vy tím, jak měníte svoje emoce, jak měníte svoje emocionální pochody ve vašem těle, tak vlastně vy měníte tu auru. Aura je totiž jako jakýmsi signálem, že žijete a jak v tuto chvíli žijete, takže pokud uvidíte aury a někdo vám řekne, já se mám dobře, já jsem šťastnej a najednou okolo něj uvidíte skomírající plamínek, tak vy zjistíte, že on kecá a že se vám normálně přetvařuje. Takhle to funguje. 

Takže z mého pohledu, když s někým pracujete anebo když se věnujete kvantování, tak tu auru skutečně můžete využít k tomu, abyste si toho člověka diagnostikovali. Samozřejmě, když pak už přejdete k pokročilejším věcem ohledně kvantování, tak si můžete člověka diagnostikovat přes čtení z kvantového pole nebo si můžete diagnostikovat tím, že si ho chytnete za ruku a vlastně načtete si všechny informace od něj, které vám v tuto chvíli předá. Ale ta aura, ta je taková jako, já bych řekl, asi nejjednodušší. Protože vy ji vlastně vidíte, kdežto tam ty informace, které dostáváte, ty už musíte selektovat, protože si říkáte, dává mi to rozum? Dává mi to intuice? A už tam můžete mít pochybnosti, když třeba té svojí intuici nevěříte. 

No, a to jsem vám vlastně dnes chtěl říct. Takže ještě jednou takové malé shrnutí. Stoupněte si před zrcadlo, anebo si vezměte kamaráda, kamarádku, sedněte si proti sobě, abyste každý měli za sebou nějaký tmavý kout nebo nějakou tmavou barvu, nějakou tmavou podložku nebo spíš tmavé pozadí. A pozorujte se a jakoby rozostřete svůj zrak, že budete koukat takhle. Do blba. 

Můžete si u toho užít i velkou legraci, když budete třeba pracovat ve dvou nebo ve skupině, ale když budete sedět třeba ve skupince, tak to má ještě jednu výhodu, že vy si můžete třeba posadit jednoho jakoby figuranta, který bude sedět a vy budete říkat, tak a teď se v tuhletu chvíli začni radovat. A vy, jakmile už budete ty aury trošičku aspoň vidět tím rozostřeným zrakem, tak vy najednou uvidíte, co ta aura dělá při tom, když se raduje, že najednou mu krásně začne zářit. 

A najednou mu řekněte, tak a teď se dostaň do stavu, že tě najednou něco rozzlobí. To znamená, najdi si třeba nějaké téma, který ti není příjemné a začni na něj myslet. Uvidíte, jak se najednou změní barva, ale i struktura jeho aury.

Takže toto jsem vám chtěl o auře říci a pokud byste k tomu měli ještě nějaké dotazy, napište mi to do komentářů nebo můžete do e-mailu. E-mail naleznete na našem webu www.kvantovacesta.cz. A můžeme si o tom ještě v rámci nějakého videa popovídat, pokud by vám něco nebylo jasné. Takže já vám děkuju, přeju vám jenom to nejlepší, děkuju za to, že jste nám dali lajk a že jste se přihlásili k odběru a pokud doporučíte toto video svým přátelům, tak víc lidí bude vědět o aurách a o tom, jakým způsobem je využít ve svém životě, takže si myslím, že uděláte i dobrou věc. Mějte se hezky a brzy zase na viděnou a na slyšenou.

Jiří Lexa

Autor se specializuje na poradenství v oblasti našich skrytých zranění, která si každý (většinou nevědomky) v sobě neseme často již z ranného dětství. Jsme jimi ovlivňováni při každodenním jednání a rozhodování. Není proto divu, že jejich odhalení pomáhá lidem žít šťastný a naplněný život nejen v oblasti vztahů, ale i zdraví či financí.

 

Jiří Lexa tak předává své zkušenosti, opřené o více než 10letou terapeutickou praxi. Aby uspokojil co nejvíce zájemců o tuto problematiku, vytváří pro ně stále nové možnosti seberozvoje (online kurzy, e-booky či semináře). Využívá při tom též nové vědecké poznatky z oblasti kvantové fyziky a práce s fenoménem kvantové vlny, která umožňuje účinněji a rychleji přepisovat naše nežádoucí bloky či vzorce myšlení a jednání. Zde o něm najdete více informací.

Online kurz - Kvantový posun

Chcete ve svém životě něco změnit? Využijte techniky kvantování a realizujte své sny a záměry přes Vaše srdce. Jeho tvůrčí síla je ve srovnání s naším mozkem nesrovnatelná a přesto vše "tlačíme" právě rozumem. Zkuste to jinak - přes srdce! Zvládne to každý, tak proč toho nevyužít?

Není náhoda, že jste se dostali k tomuto video kurzu. Nyní už záleží jenom na Vás, jak rychlý Váš posun bude. Máte k dispozici doslova unikátní nástroj pro Váš osobní rozvoj a duchovní posun. Výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjadřujete souhlas k použití všech cookies. Zobrazit podrobnosti Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti