Přijde pád finančního systému? Jak se připravit?

Přinášíme přepis dalších Hovorů s Tamarinou. Dané téma si tedy můžete poslechnout z níže přiloženého záznamu anebo přečíst v textové podobě v tomto příspěvku.

Jiří Lexa: Nyní se dozvíte, jak vypadá tento svět z toho ekonomického hlediska. V současnosti se dějí velké ekonomické změny. Na tom poli světových financí se dějí obrovské turbulence. No, a Tamarina vám k tomu něco řekne, takže se v následujícím videu máte na co těšit. Tamarino, můžeš mi něco říci k tomu, co bude teď následovat? Jak se neustále hovoří o pádu bank a pádu finančního systému. Zkrátka, jestli ta celosvětová ekonomika nějakým způsobem zůstane, nebo co se v ní bude dít? Ale nejlépe, pokud máš pro nás informace co možná nejpřínosnější.

Tamarina: Určitě si o tom můžeme popovídat, ale bude to jen pro silnější nátury. 

Jiří Lexa: No, tak jdeme do toho, ne? 

Tamarina: No, ty si to řekneš jenom tak z legrace, ale vy jste se sem samozřejmě narodili jako duše, které si chtějí vyzkoušet tento přerod lidstva, tento přerod tohoto celého věku, který tady nemá ještě obdoby. A nikdo nevíte, co vás čeká. A teď do toho vstupujete, lépe řečeno, už jste do toho vstoupili, ale podstatné je, abyste pochopili, že to všechno, co pro vás není příjemné z toho lidského pohledu, to, že váš komfort trpí, to, že trpíte vy, že si nemůžete dovolit to, co byste chtěli. To, že jste nějakým způsobem omezováni v různých vašich právech a podobně, tak to je velmi důležité, aby se to odehrávalo. Protože člověk jako takový potřebuje změnit své dosavadní myšlení. Takže k tomu právě spějí i tyto kroky ve finančních kruzích, v tom finančním vývoji. 

Finance vznikly proto, aby v první řadě byly prostředkem směny. Proto, abyste si mohli něco dopřávat, abyste nemuseli každému vše oplácet protislužbou, ale jednoduše si to mohli koupit. Problém nastal v okamžiku, když toho někteří z vás začali zneužívat. No a jsme u toho. Představte si, že vy máte v tuto chvíli obrovské přebytky peněz ve vašich finančních ústavech. Máte obrovské přebytky tohoto derivátu, když to tak nazýváte i vy jako lidé. Problém je ale ten, že samozřejmě všem vám to neříká "pane". Další problém je, že vy tomu začínáte jako lidstvo podléhat, protože jste podřídili financím - teda konkrétně penězům - svůj dosavadní život. 

Chodíte do práce proto, abyste vydělali peníze. Na co? Abyste si mohli odpočinout. Chápete to? Vy vyděláváte na to, abyste si mohli odpočinout. A proč neodpočíváte a místo toho se nevykašlete na vydělávání? To je velmi důležité. Nebo vyděláváte na to, abyste mohli jezdit autem. Ale proč na to vyděláváte? Vždyť vy můžete být jenom v okolí vašeho bydliště. Ano, někdo mi může teď oponovat, že on musí poznávat svět, on musí jezdit na dovolené, on musí, on musí... Nemusí nic. 

Vy tady jste ze zcela jiného důvodu, takže pochopte, že to, co se vám teď děje, vás má vrátit zase do vašich původních kolejí. A to, co se teď odehrává, tak to skutečně nemá obdoby třeba v tom, že tak rozsáhlá ekonomická krize, která brzy přijde, kterou brzy budete zažívat, tak ta tady nebyla v tomto globálním měřítku ani v době, když byla první nebo druhá válka na vaší planetě. Myslím ty novodobé války světové. 

Ale důležité je, abyste pochopili, že toto všechno spěje k velkému resetu. Vy se v tuto chvíli soustřeďte na to, abyste se nějakým způsobem zajistili dočasně. Abyste pochopili, že když banky řeknou, nic vám nedáme, nic nemáme, že vám se z toho nezhroutí svět. To se bude hroutit těm, kteří chtěli lidi ovládat pomocí peněz, protože ti přijdou o všechno. Ti přijdou o majetky, přijdou o peníze, ale člověk, který měl skutečně v bance peníze jenom na přežití, tak zas o tolik nepřijde. 

Pokud chcete, tak si můžete opatřit třeba nějaké zlato, nějaké zlaté slitky. Teď někdo řeknete, jak můžu kupovat zlato, když nemám na základní potřeby. Tak ho nekupujte, uvidíte, že se z toho dostanete. Možná to pro vás bude všechno trošičku náročnější, ale podstatné je, že lidé začínají procitat a tím, že začínáte procitat, tak vy v okamžiku, když spadne ekonomický systém, tak si ho budete snažit vytvořit jiným způsobem. Je mnoho možností, které jej nahradí, ale důležité je, abyste si uvědomili, že už ti, kteří se zasloužili o to, kam to všechno v tomto světě došlo, kam jste se vy všichni posunuli, tak už pro vás připravují elektronické peníze, kterými budete moci krásně platit. Ale za odměnu budete plně kontrolovatelní, budou vám moci kdykoliv tok vašich peněz zastavit, budou vám moci kdykoliv vstoupit do vašeho soukromí a další a další výhody moderních technologií a moderního člověka. 

Ale pokud se rozhodnete, že na to půjdete jinak, tak máte možnost začít zcela jinak a začít nad tím přemýšlet zcela jinak. Ale o tom toto video není. Toto video je v první řadě o tom, abyste se připravili, že něco v poměrně blízké době do vašich životů vstoupí. Jen je důležité, abyste se nezačali z toho hroutit, protože pochopte, že tolik lidí, kolik je dneska na planetě, tak nemůže jen tak zničehonic přestat fungovat, přestat žít, že vy najednou neskončíte se svým životem, ale budete nuceni vytvořit nový systém k tomu, abyste si zajistili základní věci k vašemu životu.

Takže berte to všechno, že vy v tuto chvíli procházíte obdobím, které je příznačné právě k tomu, aby se vybrace navyšovaly a navyšovaly. Ale tím, že se navyšují vibrace, to ještě neznamená, že než se vše uvede do toho stavu, v kterém by to mělo být, tak že bude vše v pořádku. Nebude. Bude se vám zdát, že se vám hroutí život, že se vám hroutí vaše sny, že se vám hroutí iluze... A tady se zastavme! Že se vám hroutí vaše iluze... Vy si totiž děláte iluze. Iluze, to je váš svět. Vy žijete v jedné velké iluzi. Ano. A tato iluze se vám hroutí. 

Přesně to jsem chtěla vyjádřit, protože tady v okamžiku, když pochopíte, že si můžete začít vytvářet další a další iluze, které budou ovšem postaveny na mnohem pevnější základech, tak budete šťastnější. Váš důležitý úkol je, abyste si udrželi vaše pozitivní nastavení, i když to teď pro vás nebude tak jednoduché. Nebojte se však toho, že svět úplně skončí. Neskončí. 

Teď se vše dostává do těch správných obrátek, ale zase důležité je pochopit, že ty banky, které teď začínají pomalu skomírat, začínají pomalu padat, že to je jenom jakási předzvěst. Potom budou padat velké podniky. Potom budou padat velké korporace, protože ony nebudou schopny se udržet nad vodou. Lidé jim nebudou věřit a ta důvěra bude postupně klesat. 

Na vlně blahobytu

Proč někdo peníze má a druhý nemá?
Proč se někomu daří a druhému nikoliv?
Jak přivést do svého života blahobyt?

Blahobyt není jen pro hrstku vyvolených, kteří "se uměli narodit". Hojnost je k dispozici všem bez ohledu na vzdělání či sociální poměry. Stačí si energii hojnosti a peněz neblokovat vlastními předsudky a podvědomými vzorci. Jak se chovat k penězům, abychom jich měli dostatek? Tomu se věnuje tento online kurz Jiřího Lexy.

Jiří Lexa: A Tamarino, myslíš si, že to takhle bude, že prostě najednou přijde tady takovýhle armagedon? 

Tamarina: To mluvíš ty o armagedonu. To nebude armagedon, to bude čistě přechod na novou formu vašeho myšlení. Vy žijete v hmotném světě a vy potřebujete, aby ten váš hmotný svět se přestavěl trošku do jiného úhlu vašeho pohledu. Takže vy potřebujete spojit i třeba tu ekonomiku trochu s duchovním světem, protože vy jste vaše duchovní nauky, vaše duchovní vědění absolutně zatlačili do ústraní. A dneska, kdo se o to snaží, tak je u většiny lidí podivín, je u nich blázen, je to člověk, který je zralý na psychiatra, ale rozhodně jej neberou lidé vážně, takoví ti normální moderní lidé, ale málokdo z vás si uvědomí, že ti moderní lidé, kteří žijí v tomto světě a využívají těch vašich výdobytků, že ti jsou zralí právě na ty psychiatry. 

Proč lidé, kteří by měli být šťastní, mají všechno, mají úžasnou práci, mají spoustu peněz, jsou zabezpečení, proč většinou končí na antidepresivech? proč končí na nějakých různých psychiatriích nebo na různých soukromých klinikách? Položil si tu otázku? 

Jiří: No jasně, protože oni prostě neunesou ten tlak na sebe...

Tamarina: Oni především nemají tu průpravu v té duchovnosti. Co ty každé ráno děláš? Co doporučuješ lidem, aby každé ráno dělali?

Jiří: Myslíš tím mentální rozcvičku

Tamarina: Přesně. A co to znamená, mentální rozcvičku? Sám ses rozčiloval, že si z tebe občas někdo dělá legraci ohledně tvých mentálních rozcviček, ale přitom máš pravdu, že mentální rozcvičku byste si měli dělat každý den každý z vás. Protože tím se budete dostávat zase do jiných úhlů pohledu, do jiných úhlů vašeho myšlení. A jakmile se dostanete právě k pohledu na finance z toho duchovního hlediska, tak pochopíte, že je to pro vás obrovská škola. 

Jiří: Dobře, ale teď mi řekni, jestli máš ještě nějakou informaci, která by mohla pro nás být ještě víc přínosná, trošku, co bys nám mohla pomoct? 

Tamarina: Ty určitě chceš slyšet, abyste si nakoupili ropu, abyste si nakoupili jiné peníze, jiné komodity, ale to se dostáváme někam, co se vlastně v tuto chvíli ruší. Vy si nemůžete nic kupovat, vy se možná zajistěte, že budete mít zásobu jídla na pár dnů, že budete mít zásobu třeba i vody, protože může se stát, že vodárny najednou přestanou fungovat na určitou dobu. Protože jakmile se zastaví vaše ekonomika, může se zastavit spoustu dalších věcí. Ale na druhou stranu nebuďte z toho smutní. Uvidíte, že se všechno zase rozběhne. 

A co je na tom nejkrásnějšího? Že se to otřese a vznikne něco nového. Jako ten bájný pták Fénix to najednou vstane z popela a uvidíte, jak se váš nový svět, pokud se pro něj rozhodnete, jak se bude vyvíjet. Ale má to jinej rozměr v tom smyslu, že se na tom novém světě budete muset podílet každý z vás, kdo v něm bude chtít žít. 

Jiří: No dobře, a teď, co bys teda poradila v tuhletu chvíli, když už je jakoby nezvratné to, že tady něco padne, že se tady něco zhroutí. Co bys poradila lidem, aby v první řadě udělali? 

Tamarina: V první řadě se z toho nezačněte hroutit vy. V první řadě si zajistěte všechno, co si myslíte, že vám na několik dní zajistí jídlo, že vám bude teplo a to ostatní, to neřešte. Jestli si dnes nakoupíte zlato, vy můžete zjistit, že jste si nakoupili zlato a za pár týdnů nebo měsíců anebo také dnů zjistíte, že si za něj nic nekoupíte, protože ho od vás nikdo nebude chtít jako protislužbu. Soustřeďte se na to, že jakmile padne váš ekonomický systém, tak skutečně budete poznávat ty opravdové charaktery lidí. A to je to důležité, proto se to všechno děje. Takže se z toho nehroťte. A já vás budu ráda opět zásobovat dalšími informacemi. 

V tomto okamžiku si zapamatujte, že to, co se teď děje, že to je jenom začátek. A nemusíte tomu věřit. Můžete si říct, že jsou to jenom nějaké báchorky, že si to někdo vymýšlí, ale Jiří, uvědom si, co jsi říkal o roku 2032 před zhruba osmi lety, možná i déle. Co jsi říkal? 

Jiří: Neříkal jsem to úplně já, ale takové informace mi chodily z kvantového pole, a sice že do roku 2032 opustí tuhle planetu zhruba 2/3 populace. 

Tamarina: No a co se začalo dít někdy okolo roku 2020? 

Jiří: Začalo víc lidí odcházet tady odsud. 

Tamarina: No, tak vidíš. A do té doby to nikdo nepovažoval za nějakou kloudnou informaci. Proto v tuto chvíli to, co vám sděluji, tak může znít nadneseně, může to znít jako fantasmagorie, může to znít jako absolutní nepravda, ale nechte to času, ten čas všechno vyřeší. A pokud by se to nestalo a vy jako lidé to zvládnete zažehnat a zvládnete nový svět nastartovat tak, že nebude třeba žádných ekonomických ztrát, žádného kolapsu, žádného propadu, tak pak vám opravdu blahopřeji. Ale v tuto chvíli o tom pochybuju, protože vnímám, kam to všechno v tuto chvíli spěje. Ale není důvod k panice. 

Není důvod, abyste se nad tím trápili. Je důvod k tomu, abyste pochopili, že musíte do svého života přidat ještě něco jiného. A to znamená ten duchovní rozměr, protože peníze samy o sobě vám nepomohou. I když bude měna, i když bude změna ekonomického systému, pokud nezačnete růst duchovně, tak si s tím novým systémem nebudete vědět rady a dojdete zase tam, kam jste došli nyní, že budete hromadit, hromadit, hromadit a kam to spěje? K tomu, že to zase spadne. 

Začněte si stavět z domina nikoliv cestičku, ale začnete stavět z domina věž. Stavte, přidávejte kostičku na kostičku a stavte co největší věž a zjistíte, že v určitém okamžiku už tam nebudete moc nahoru žádnou kostičku položit, protože se vám věž zhroutí. A to je přesně případ vaší ekonomiky. Proto zvedněte hlavy vzhůru a hledejte řešení, která pro vás budou přínosná, která vás budou jako lidstvo stmelovat, která vám budou dávat absolutní volnost, svobodu v rozhodování a budou podporovat váš život. 

Ekonomika, a peníze obzvlášť, To jsou nádherná témata, která vám mohou pomoci. Ale vy jste je vzali jako zdroj, že někdo může, někdo nemůže, jeden vykořisťuje druhého, jeden bere druhému, a to není dobré, protože v tomto okamžiku vy potřebujete začít spolupracovat, začít vytvářet společné hodnoty jako lidstvo a najít úplně jiný způsob a úplně jiné vnímání vašeho světa. Ne přes ekonomiku, ale přes vaše pocity. Jestli se v tom světě budete cítit dobře, jestli budete mít dům za 100 000 000 dolarů a budete se v něm cítit absolutně špatně, k čemu vám takový dům bude?

Anebo naopak, pokud budete bydlet v chatce za 100 000 Kč, kde budete mít jenom nějaký kamínka, kde si budete topit pevným palivem, ale budete se tam cítit dobře, protože tam s vámi bude například určitá komunita lidí nebo někdo, kdo s vámi sdílí tento svět a s kým se radujete, tak to je pocit k nezaplacení všemi ekonomikami světa. Chápete to? A to je podstatné, abyste toto poznali, abyste si toto uvědomovali a k tomu vás vede ten současný vývoj. Takže počítejte s tím, že určitě přijdou velké turbulence, ale rozhodně se jich neobávejte a hledejte třeba cestou meditací nebo rozjímání, to je to samé, ale zní to lépe - rozjímání. Tak hledejte cestu, jak se posouvat dále a přestaňte se již trápit.

Jiří Lexa

Autor je lektor kvantování a kvantový terapeut. Jeho kurzy prošlo již několik tisíc absolventů. Podobně jako ve světě např. Esther Hicks umí načítat informace z kvantového pole a předává tuto dovednost ostatním. Zde o něm najdete více informací.

Klub Hovory s Tamarinou

Staňte se součástí naší komunity!

Patříte k fanouškům YouTube kanálu Hovory s Tamarinou a chcete slyšet více témat?

Poslouchejte nové rozhovory každý týden!
Členové klubu mají k dispozici mnohem více obsahu s Tamarinou, než je volně přístupný na YouTube či našem blogu. Navíc máte příležitost klást Tamarině vlastní otázky na témata, která Vás zajímají.

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjadřujete souhlas k použití všech cookies. Zobrazit podrobnosti Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti