Jak řešit své vztahy, zdraví či finance?

Pokud chcete mluvené slovo, poslechněte si přiložené video. Pakliže upřednostňujete psaný text, pak tento článek je přepisem tohoto videa do textové podoby.

Dnešní video jsem se rozhodl věnovat tomu, jak řešit svoje vztahové, zdravotní, ale i třeba finanční potíže. Věnuju se tomu už dlouhou dobu a neexistuje univerzální recept, jak tyto věci řešit, to vás můžu potěšit. Na druhou stranu vám mohu říct velmi dobrou zprávu, že všechno má své řešení, tedy i vztahy, zdraví, peníze.

Mnoho lidí dnes řeší různé strachy. Strachy jsou známé, že paralyzují lidstvo od nepaměti. Jestliže chcete ovládnout člověka, tak mu dejte strach. Nějakým způsobem mu nažeňte strach. Donuťte ho, aby se vás bál a potom ho budete krásně ovládat. To přesně dělá ten dnešní svět.

Vy se v první řadě potřebujete oprostit od strachu. Nechci říct "zbavit se strachu", protože strachu se nikdy nezbavíte. Jestli mohu doporučit, tak se strachu nikdy nezbavujte. Mohu vám doporučit, abyste ten strach neopustili, ale oprostili se od něj. Strach je vlastně váš pomocník. Vy, když půjdete někde večer sami a někdo by vás chtěl přepadnout, ale vy díky tomu, že budete mít strach, tak v sobě vzbudíte tak velké síly, že buďto toho útočníka přemůžete, anebo utečete.

Jsou pouze dvě možnosti v našem podvědomí, které jsou známy. Učili o nich přední psychologové. Je to buďto metoda uteč nebo bojuj. Vy si můžete vybrat. V obou případech vám nadledvinky začnou chrlit obrovské množství adrenalinu a vy se buďto odhodláte a zdrhnete, tomu útočníkovi utečete. Anebo když není zbytí, tak začnete bojovat. Když vám jde třeba o život, tak bojujete je vám jedno, jestli tomu člověku ublížíte nebo ne. Vy v tuto chvíli si chráníte holý život, tak to funguje.

No jo, jenomže strach, prosím vás, nemusí být jenom v případě, že jedete večer sami po ulici. Strach může být třeba takový, že vám šéf něco vytkne v práci a vy začnete mít strach, že přijdete o zaměstnání. Šéf vás začal psychicky vydírat, začal vás nějakým způsobem tlačit do toho, že musíte dělat nad rámec svých povinností, abyste si vůbec udrželi svoji práci. Stejně tak jste někteří možná zažili to, že vám třeba váš partner řekne, jestli půjdeš s kamarádkou do kavárny, tak já už tady třeba potom nebudu. Já si třeba něco udělám nebo odejdu. A vy radši, abyste měli doma klid, tak jste partnera poslechli a nikam jste nešli. Měli jste strach z toho, že vás opustí.

A můžeme si povídat dál a dál. Další krásný příklad, když vám lékař řekne, že máte diagnózu a dá vám 2 měsíce života. Člověk se najednou zhrozí a začne mít strach. Co teď? Doktor je přece vzdělaný, má pravdu, on má pravdu, on má svůj poznatek, svoji diagnózu, své vzdělání, to znamená vůbec nezpochybňuju, co vám ten lékař říká, ale vy máte zase možnost buďto propadnout tomu svému obvyklému strachu, tím pádem se dostanete do stavu, že se vám začne zakyselovat tělo, začnete se bát a začnete si tvořit ten scénář, který vám ten lékař dal. Anebo si řeknete prdlajs! Já se cítím zdravě.

Já jsem zdravý nebo zdravá, můj život je krásný. Žiju tak, jak chci, žiju svobodně. A začnete si tvořit v tom životě něco nového a začnete si něco měnit. Protože pokud by vám byla diagnostikována nějaká nemoc, která je opravdu vážná, tak tam je zase nějaká příčina. To znamená, vy najednou začnete zjišťovat příčinu. Najednou zjistíte, že jste zdraví.

Četl jsem v jedné knize, že pán nějaký podnikatel měl diagnostikováno rakovinu žaludku. Vzal svého lékaře a odjel na cestu kolem světa. Řekl, že jestli má za půl roku umřít, jak mu bylo diagnostikováno, tak že si chce udělat ještě výlet okolo světa. Že to byl jeho sen a nikdy si to nesplnil. Tak teď dává všechny peníze a doktora bere s sebou, kdyby se mu přitížilo, aby se tam o něj mohl postarat. A jeli!

První večer lékaři řekl, že ho zve na skleničku whisky. Doktor se zahrozil, ale vy máte rakovinu žaludku, vy nemůžete pít! On mu řekl, že to je už přece jedno, jestli bude pít nebo nebude pít, protože stejně umře do půl roku, tak si jdeme dát panáka. Každý večer strávili u panáka whisky. Ten podnikatel zjistil, že se tak vyklidnil, že když se vrátili z té půlroční plavby okolo světa, tak po rakovině nebylo ani památky. Co to znamená? Že on dal pryč ty svoje strachy! Dal pryč ten svůj stres a to všechno ostatní.

Takže i vy máte šanci se zbavit strachu. Vy jednoduše máte v sobě strach, který pak ovlivňuje vaše vztahy, zdraví, finance, mezilidské vztahy, zaměstnání a další a další věc. Zkuste to změnit. Zkuste se oprostit od toho strachu. Nezbavujte se ho, nikdy se ho nezbavíte, ale vemte ho jako svého přítele.

To znamená, když se s vámi utrhne větev až polezete doma na hrušky, tak ten strach vám možná zachrání život, protože vy v tom strachu sáhnete po větvi a chytnete se a zachráníte si život. Ale v okamžiku, když vám bude váš nadřízený vyhrožovat, že vás asi propustí, když nebudete dělat všechno to, co on chce i nad rámec svého platu, tak si brzy uženete nějakou možná nevyléčitelnou chorobu. Takže stejně to zaměstnání už pak nebudete potřebovat. Ale samozřejmě já jsem to trošičku zbagatelizoval. Ono těch řešení je spousty. Dá se řešit všechno.

Dají se řešit zdravotní problémy, protože každá nemoc má svoji příčinu. Každý člověk si zakládá na nějakou nemoc více či méně. V momentě, když si zakládáte na nějakou nemoc a povede se vám to, bohužel, tak je potřeba řešit tu příčinu.

Stejně tak pokud máme vztah, který nám nefunguje, pokud máme vztahy, které vám nějakým způsobem haprují, tak je potřeba hledat příčiny. Někdy je potřeba se podívat i do minulých životů, někdy je potřeba nakouknout do kvantového pole a zjistit, co se tam vlastně děje. Zjistit, jaký problém tam ve skutečnosti je. Proč přitahujete třeba pořád neúspěch? Proč přitahujete partnery, kteří vás podvádí? Proč přitahujete třeba různé rodinné nesnáze?

A na to je možný samozřejmě se podívat. Je možný si na to odpovědět, ale to už je vhodnější probrat třeba v rámci konzultace. Nejradši dělám telefonické konzultace, protože i při nich se na vás napojím a zjistím, kde je problém. Zjistím, jaké máte problémy, zjistím z kvantového pole příčinu, pomůžu vám najít tu příčinu. Samozřejmě nedělám to tak, že vám řeknu, no příčina je tady, to znamená, udělejte tohle a udělejte tohle. Tak to nefunguje. To je, jako když řeknete doktorovi doktore, dej mi pilulku a vyléč mě.

Dělám to tak, že vás vezmu a za ruku vás dovedu k té příčině. Najdeme ji spolu, potom to analyzujeme, něco si k tomu řekneme. Možná i vás třeba musím popostrčit, protože mnoho lidí mi třeba řekne, že to tak to není, protože to tak necítí. Stačí pár otázek a ten člověk si uvědomí, že ono to tak je, jenom si to třeba nechtěl přiznat. No a potom vám řeknu tak a teď to můžete jednoduše řešit a najednou si vyřešíte třeba věc, kterou řešíte 20 let, ale jenom proto, že jste nevěděli, kde je ta příčina, nevěděli jste ty pohledy z toho z těch různých jiných úhlů, tak jste se prostě nepohnuli.

To znamená, i tímhle způsobem si můžeme nějakým způsobem popovídat a můžeme najít různé vaše příčiny, které jste si vytvářeli třeba celý život. Někdo za mnou třeba přijde a řekne - mě už nemá partner rád, už se nechce skoro vůbec se mnou bavit a odcizujeme se jeden druhému, nespíme spolu atd. Pak najednou zjistíme, že příčina je zcela někde jinde. Jakmile ten člověk jde po té příčině, tak se mu najednou ten vztah úplně změní.

Zažil jsem mnoho lidí, kteří vztah, který už pomalu pohřbívali, že si budou muset najít někoho novýho, tak najednou ten jejich vztah rozkvetl, prohloubil se a ti lidé jsou šťastní. Protože příčina těch jejich vzájemných nezdarů byla někde a ta se musela najít a vyřešit. Takže tímhle způsobem můžeme na tom spolu zapracovat. Takže jestli chcete, využijte u mě konzultace a podíváme se na to.

V každém případě nic neodkládejte. Mnoho lidí si řekne, já ještě počkám, ještě to zkusím takhle. Můžete si být jisti, že to, co si řekneme my, tak zůstane mezi námi a hlavně to, co nebudete chtít, tak prostě dělat nebudeme. V každém případě já vám dám takové informace, pokud mi to dovolíte, abyste byli schopný řešit ten svůj problém. Ale musíte si to dovolit vy. A je samozřejmě na vás, jestli se sejdeme jednou a už se nikdy neuvidíme, anebo se sejdeme víckrát, protože samozřejmě každý problém, každá záležitost s různými věcmi je různě náročná.

Je těžké, když za mnou přijde člověk a řekne mám takový a takový problém, potřebuju ho vyřešit, mám rakovinu, do toho se mi rozpadá manželství, nemám žádný peníze a potřebu to vyřešit a nejlépe tak za půl hodiny. Předem zapomeňte. Ale je zase důležitý si říct ano, můžeme tohle udělat, dostanete opravdu takový návod, abyste v té dané svojí situaci to mohli řešit a není to o tom, prosím vás, abyste se se mnou viděli každý den, to já si myslím, že ani není zapotřebí, podstatné je, abyste vy si uvědomili, že ta největší síla ve vás.

A to je cílem mých konzultací a terapií, abych ve vás probudil tu vaši sílu a vysvětlil vám, že já to za vás dělat nebudu. A nikdo jiný to za vás dělat taky nebude. On to nikdo jiný za vás udělat nemůže, to můžete udělat jenom vy. Takže já si myslím, že jsem vám řekl dnes poměrně hodně informací, máte nad čím přemýšlet. No a brzy zase na viděnou a na slyšenou.

Jiří Lexa

Autor je lektor kvantování a kvantový terapeut. Jeho kurzy prošlo již několik tisíc absolventů. Podobně jako ve světě např. Esther Hicks umí načítat informace z kvantového pole a předává tuto dovednost ostatním. Zde o něm najdete více informací.

Online kurz - Kvantový posun

Chcete ve svém životě něco změnit? Využijte techniky kvantování a realizujte své sny a záměry přes Vaše srdce. Jeho tvůrčí síla je ve srovnání s naším mozkem nesrovnatelná a přesto vše "tlačíme" právě rozumem. Zkuste to jinak - přes srdce! Zvládne to každý, tak proč toho nevyužít?

Není náhoda, že jste se dostali k tomuto video kurzu. Nyní už záleží jenom na Vás, jak rychlý Váš posun bude. Máte k dispozici doslova unikátní nástroj pro Váš osobní rozvoj a duchovní posun. Výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjadřujete souhlas k použití všech cookies. Zobrazit podrobnosti Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti