5 věcí, které nás připravují o životní energii a čím je nahradit?

Milí přátelé, pro některé z Vás je lepší poslech, jiní si lépe informace vstřebáte u čtené formy, kdy se můžete kdykoliv zastavit nebo třeba vrátit. Proto máte nyní dvě možnosti. Pokud raději posloucháte, stačí si zapnout níže uvedené povídání Jiřího Lexy na YouTube. Pokud je pro Vás vhodnější textový přepis, pak tento článek jej nabízí.

Určitě jste se někdy divili, že jste úplně totálně bez energie a vlastně není k tomu pádný důvod. Ačkoliv byl naprosto klidný a pohodový den, tak vy jste byli totálně energeticky vycuclí... Máte pocit, že se vám občas nedostává energie? V dnešním videu si představíme pět věcí, kterých byste se měli vyvarovat a které vás připravují o vaši drahocennou energii. 

Dobrý den, jmenuji se Jiří Lexa a inspirují lidi, jak v praxi využít základní principy spokojeného života. A abychom mohli tyto základní principy využívat naprosto podle našich představ, tak by bylo dobré se i něčeho v našem životě zbavit. A právě dnes si řekneme pět věcí, které vám ubírají zbytečně energií a kterých se můžete velmi snadno zbavit, ale zároveň vám vysvětlím, jakými postoji tyto věci a tyto postoje nahradit, abyste tu energii získávali zpět. Takže jdeme na to. 

1) ZÁVIST

Určitě jste se setkali se závistí. A to je první příčina úbytku vaší energie, pokud propadnete závisti. Závist samozřejmě může být dobrá, ale může být i taková, která vám nějakým způsobem bere právě tu vaši energii a na to je potřeba si dávat pozor. 

"Nejeden smutek pramení ze závisti, v horším případě z nenávisti. Stejně tak z nedostatku lásky k sobě, z pěstování destruktivní sebekritiky vydávané někdy dokonce za skromnost nebo pokoru."
Jiří Pilka

Určitě jste někdy záviděli nebo alespoň měli tendenci se porovnávat s někým bohatším, úspěšnějším, krásnějším, ale to je vidět, že jste ještě nepochopili základní principy spokojeného života. Protože právě tím, že se s někým srovnáváte, tak si vlastně brzdíte svůj vlastní vývoj. 

Proč? No, protože každý člověk má přesně to, co si sám nastaví, tzn. ten bohatší, krásnější, úspěšnější - ve vašich očích - se tam dostal díky svým myšlenkám a vy se můžete díky svým emocím, díky svým myšlenkám dostat přesně tam, kde chcete být vy. Proč se tedy s někým srovnávat? Zkuste to vzít trošku jinak.

Pokud totiž závidíte, tak roztáčíte soukolí vesmíru, ale nikoliv ve svůj prospěch. A jestliže toto budete dělat, tak se nemusíte setkat se svým úspěchem nikdy, protože vy budete neustále dávat energii tomu nedostatku ve svém životě, a to je to, že vlastně někomu závidíte. A na to je třeba se zaměřit nebo lépe řečeno, toho se úplně zbavit.

"Ale u mne to není nijak drastické, prostě mi je někdy líto, že někteří lidé jsou úspěšnější než já."

I když řeknete, že to není nijak drastické, nijak markantní, tak už jenom skutečnost, že se porovnáváte s druhými lidmi, tak je základ toho, že vy nebudete mít v životě úspěch. 

"Veškeré porovnávání škodí křesťanské snášenlivosti."
Stanislav Jelínek 

Zkuste to trošičku jinak. Vždyť váš pohled na toho druhého člověka může být naprosto zkreslený. Vy můžete vidět člověka za oknem naprosto luxusní vily a jednoho dne zjistíte, že ten člověk je třeba handicapovaný, že je na vozíčku. Chtěli byste být na jeho místě? Určitě ne, ale vy mu přesto závidíte, protože nevidíte celou skutečnost. Nevidíte, že třeba žije u rodičů. Nevidíte, že žije třeba v pronájmu nebo u svých nějakých dobrodinců? A to je právě základ vašeho neúspěchu, protože máte tendenci se porovnávat. A tomu se říká závist. 

Každý člověk je něčím unikátní a vy určitě také. Proto je naprosto zbytečné zdržovat se se závistí, ale zaměřte se na svoje přednosti. Zaměřte se na to, co vám jde, to, co vás baví, v čem jste dobří. A pokud to nevíte, tak to hledejte. To by měla být vaše práce než někomu závidět a srovnávat se s ním... A pak uvidíte, jak vás to rychle začne posouvat dopředu.

Zpracujte si svoji závist tak, aby pracovala ve váš prospěch, nikoliv proti vám. Myslíte, že to není možné? Možná si teď právě kladete otázku, jak může závist pracovat ve váš prospěch, ale věřte tomu, že to je velmi jednoduché. Závist je totiž vaší součástí, stejně jako je vaší součástí strach nebo nenávist nebo jiné takovéto vlastnosti nebo takovéto emoce. 

A vy, pokud ji přijmete, vy jste ji totiž jenom nepřijali, když ji přijmete, tak najednou zjistíte, že se vás závist vůbec netýká. Proč? Protože jste si uvědomili, že vlastně ji v sobě máte, že vlastně závist je něco, co k vám patří, ale vy ji nemusíte využívat, to je ten rozdíl. 

Takže první krok k vašemu úspěchu budete mít jistě brzy za sebou. Stačí, když přijmete závist za vlastní, můžete si s ní udělat takový rozhovor, můžete si s ní popovídat, můžete jí poděkovat za to, že vás naučila nebo dovedla k tomu, že chcete něco změnit. Přijměte ji. 

Přijměte ji a řekněte jí, že klidně se nemusí bát, že byste ji chtěli někam dát pryč, protože to ani nejde. Vy svoji závist máte v sobě, ale vy se pouze sami rozhodnete, kdy ji budete využívat, ale ve svůj prospěch, no a kdy ji prostě zrovna využívat nebudete. To je naprosto všechno. 

A čím tedy závist nahradit? 

"Kdybychom neviděli vedle sebe lidi šťastnější nás, měli bychom sebe za nejšťastnější. Kořenem naší nespokojenosti je tedy závist."
Sofie Podlipská

Určitě vám vrtá hlavou, čím tu závist nahradit. A jestliže Sofie Podlipská, mimochodem velká inspirace Jaroslava Vrchlického, řekla, že  hlavním kořenem nespokojenosti je závist, tak čím by vlastně ta závist v našem životě šla nahradit? 

Co kdybyste ode dneška začali děkovat vesmíru za jeho hojnost? Co kdybyste začali ode dneška děkovat za všechny drobnosti, které se dostanou do vašeho života? Co kdybyste ode dneška začali přát lidem to, že žijí v luxusu, že mají nádherná auta, že mají nádherné vily, že se jim daří, že jsou úspěšní, že jsou krásní, že mají nádherná těla a podobně? 

Co kdybyste to zkusili? Zkuste to a začněte všem všechno přát. Začněte děkovat, začněte být vděční za každou drobnost, která přijde do života a uvidíte, co se ve vašem životě bude postupně odehrávat. Ano, opakem závisti je přejícnost. Vzpomeňte si na zákon akce / reakce. Co vysíláte, tak to se vám také vrací, tzn. pokud jste dodneška vysílali závist, tak se vám závist prostě vracela. V té podobě, že se vám nedařilo například.

Ale v okamžiku, když budete ode dneška každý den, a dáte si to jako úkol, přát všem všechno, budete vesmíru děkovat, budete mít v sobě mnohem více vděčnosti a pokory, než jste měli doposud, tak uvidíte, že jednak závist nebudete už potřebovat a jednak se vám začne i zkvalitňovat váš vlastní život. A vzpomeňte si na jedno staré známé přísloví. Jestliže budete lidem přát, tak vlastně přejete sami sobě a bude se všeho dostávat i vám: Přej a bude ti přáno. 

"To je jednoduché. Kdyby to bylo tak jednoduché, dělal by to každý." 

Přesně tak, je to velmi jednoduché, ale většina lidí bohužel právě svoji přejícnost zastíní nezpracovanou závistí. Ale může to zvládnout každý. Stačí se jen na to zaměřit. Stačí každý den si po troškách dávat, že jsem vděčen, jsem vděčen za všechno, co je v mém životě, jsem vděčen za přátele, jsem vděčen za věci, v mém životě, jsem vděčen za svoje zdraví, jsem vděčen za to, že můžu to či ono, jsem vděčen za to, že mohu třeba dýchat, že můžu pít čistou vodu a podobně. Zkuste to. Pracujte s tím a uvidíte, že to bude mít obrovské pozitivní důsledky ve vašem životě. 

"Umiň si, že až jednou budeš dospělý, budeš pomáhat všem chlapcům a děvčatům ve svém okolí, že k nim nebudeš nevlídný, mrzutý a nepřejícný, jak někteří dospělí lidé dovedou."
Foglarova výzva ve čtvrtém Zápisníku třinácti bobříků v roce 1970. 


2) NENÁVIST

Dalším silným odběratelem lidské energie je nenávist. Mnoho lidí si bohužel ani neuvědomuje, že tato nenávist jim dělá vnitřní problém, protože ta chodí právě z jejich nitra a odráží jejich vnitřní postoje. Bohužel záhy se to může podepsat na jejich zdravotním stavu, což se také děje. 

"Zvířata neznají nenávist a my bychom měli být chytřejší než oni."
Elvis Presley

I když mnoho lidí ví, že by neměli nenávidět, že to není pro ně dobré, tak se tím málokdo řídí. Pokud má někdo ve vašem okolí nemocná játra nebo slinivku, můžete si být jisti, že zatím stojí jejich vnitřní nenávist. A jestliže se nenávist podepíše na našem zdraví, tak je úplně jedno, jestli jde o latentní formu nenávisti, anebo otevřenou formu nenávisti, zkrátka jednou nám nějakým způsobem to zdraví mohla pošramotit.

"A jak mohu pracovat s latentní nenávistí, pokud o ní nevím?"

O tom si řekneme za chvilku, nejprve si uvědomte, jestli máte svoji nenávist pod kontrolou, anebo jestli vás někdy uvrhne do stavu, kdy jste třeba běsní, kdy někoho nenávidíte a nevíte, co s tím. Bohužel nenávist je další z našich emocí, kterou je potřeba přijmout a s kterou je potřeba pracovat a uvědomit si, že se jí nikdy nezbavíte, ale vy ji můžete využívat a nemusíte využívat. To je ta vaše svobodná vůle, kde byste ji měli právě uplatňovat. 

"Temnota nemůže vyhnat tmu, dokáže to jen světlo. Nenávist nemůže vytlačit nenávist, to může udělat jen láska."
Martin Luther King 

Právě láska může z nenávistného člověka udělat naprosto skvělého jedince. Jestliže začnete každému všechno odpouštět a budete si vědomi toho, že svojí láskou můžete změnit své okolí a svět, tak se vám bude dařit na všech frontách vašeho života. "To znamená, že když mi někdo zásadně ublíží, tak si to mám nechat líbit a ještě mu odpustit?"

Ano, nic jiného vám pravděpodobně nezbývá, tedy pokud nechcete hrát hru s bumerangem zvaný závist. Ten člověk, který vám něco udělal, který vám nějak ublížil nebo vám něco provedl, tak jednoduše si to bude muset stejně sám vyřešit, protože to je onen zákon akce a reakce. 

Ale jestliže vy budete neustále pracovat se svým odpuštěním, jestliže budete pracovat s tím, že tomu člověku pošlete bezpodmínečnou lásku například nebo ho budete ve svých myšlenkách neustále mít tak, že mu přejete, aby změnil svoje chování, tak uvidíte, co se bude dít ve vašem životě. 

On vás ve skutečnosti nemusí zajímat, ale jestliže dokážete se přesunout přes tu svoji nenávist, tzn. dokážete si ji udržet na uzdě a budete vysílat jenom lásku, odpuštění a radost okolo sebe, tak uvidíte, jak váš život se rozzáří tak, jak jste to ještě nezažili. 

Odpouštějte a nechtějte být vykonavatelem pomsty, protože pomsta k ničemu dobrému nevede. Pamatujte vždy na zákon akce / reakce. Vždycky to, co uděláte, to, co vypustíte vně sebe, tak se vám zákonitě vrátí zpátky, proto jenom odpouštějte, a to ostatní už nechte na vesmíru.

"Není lepší msty než odpuštění."
Josh Bilings

Přijměte vše takové, jaké to je a vždy si třeba řekněte, že jste tomu dotyčnému možná něco dlužili z minulého života. I to se mohlo stát. A v tuto chvíli vy chcete všechno napravit a je to ve vašich silách jenom tím, že odpustíte. 

"Přijetí reality je základním aspektem odpuštění."
Eckhart Tolle

Přetavte svoji nenávist v lásku a zažijete něco, co jste ještě nezažili. Přijměte ve svém životě vše tak, jak to přichází a budete šťastní. 

"Takže to znamená, že všechno špatné je pro něco dobré?"

Přesně tak. Řekněte si, že všechno, co se ve vašem životě děje, má svůj význam a zastavíte tak všechny zárodky, které se ve vás začínají kumulovat, co se týče vaší nenávisti. Tím, že si budete připomínat neustále toto heslo, tak se přetransferujete na cestu pozitivní vlny, tzn. že vy pojedete na pozitivní vlně a vaše nenávist už vám nebude mít sílu ničit váš život, vaše vztahy, váš úspěch a další věci ve vašem životě. Ale bude pracovat ve váš prospěch.


3) KRITIKA DRUHÝCH LIDÍ

Kritizujete rádi druhé lidi? Vznášíte nad ostatními soudy a vytváříte úsudky, o které se vás nikdo neprosil? No, tak se potom nedivte, že vám díky tomu ubývá vaše energie a že jí tak vlastně ztrácíte, protože toto je dalším faktorem, který ve vašem životě vás zbavuje energie.

Právě posuzování a kritika druhých lidí vás zbavuje té životní energie, kterou byste mohli využít zcela jiným směrem. A co ještě navíc? Tím, že někoho kritizujete, tak mu odevzdáváte zcela dobrovolně svoji vlastní energii. Říkáte na, vem si ji, vem si ji a takhle se jí zbavujete. 

Jestliže vám vadí nějaký politik nebo někdo, třeba vaše vláda a vy je kritizujete, tak jim opět zcela dobrovolně odevzdáváte svoji energii. Nechcete to zkusit trošku jinak? 

"Když mi někdo nebo něco vadí, tak mohu snad vyjádřit svůj názor!"

Ano, to jistě můžete, ale pak se nedivte, že se vám v životě nic nedaří a že se cítíte mizerně. A možná se budu opět opakovat, když vám připomenu zákon akce a reakce, který vlastně skrytě hovoří: Co zaseješ, to také sklidíš. A nemůžete chtít, aby se vám dařilo, když děláte věci ve svém životě, které tomu zásadně odporují.

Co kdybyste měli teď takový nový zvyk? Jakmile vám přijde na mysl, že chcete někoho kritizovat, co kdybyste začali s tím, že budete myslet na zcela něco jiného. Dejte si to jako svůj úkol, napište si to do svého nějakého deníčku a řekněte si, že jakmile vám přijde na jazyk kritika nějaké osoby, tak že vy v tu chvíli si třeba v tom svém deníčku najdete bod, který vám píše, že jedete na cestu kolem světa, nebo že se daří vaší firmě, nebo že jste začali úspěšně podnikat, nebo že máte úžasnou partnerku, úžasného partnera... 

Zkrátka otočte tuto energii ve svůj prospěch, protože když to uděláte, tak vy vlastně to kritizování toho okolí otočíte tak, že vy budete myslet na ty pozitivní věci a tím tu sílu té energie budete směřovat na sebe, přátelé. A to stojí za to. Také jsem měl ve zvyku lidi kritizovat, anebo je upozorňovat, když jsem viděl, že dělali něco špatně nebo jim radit, ačkoliv třeba to po mně nežádali, ale když jsem zjistil, že mi to začalo škodit, tak jsem si jednoduše řekl, dělej to trošku jinak.

A v okamžiku, když i třeba dnes vidím, že někdo dělá něco špatně nebo něco úplně příšerně a já bych měl zakročit nebo nějakým způsobem zareagovat, tak udělám jednu věc, začnu myslet na svoji ženu, začnu myslet na svoje koníčky, na létání, na našeho pejska, na všechno, co mi dělá radost a vlastně tuto energii, kterou jsem zbůhdarma odevzdával lidem, kteří si to ani nezasloužili, tak jí dávám sobě. Nasměřoval jsem ji na sebe. Dělejte to taky. To je fantastické, není?

"Je věcí rozumnosti zdržovat se úsudku před plným poznáním věcí, zvláště pak slov a činů."
Jan Amos Komenský

Přestaňte posuzovat, nekritizujte, zdržte se zbytečných slov a uvidíte, kolik energie vám zůstane pro vás samotné. 

"A jak to mám asi udělat, když je to mým běžným zvykem?"

Udělejte něco, aby se tento zvyk zkrátka změnil. Co kdybyste lidi, které máte v tendenci kritizovat, tak co kdybyste je začali ignorovat? Zkuste se naučit lidi ignorovat, pokud vás nějakým způsobem iritují. Možná, že zjistíte, že vám to přináší mnohem více energie než to, že jste je kritizovali.

"Naše úsudky o bližních by nikdy neměli být prohlašovány s konečnou platností. Člověk je příliš složitý, než aby mohl být tříděn a vtěsná do nějaké formule."
Zdeněk Jirotka

Zjistíte, že budete-li ignorovat lidi, kteří se vám nelíbí, nebo které nemáte rádi, že pro sebe uděláte mnohem větší službu, než když byste jim věnovali svoji energii, byť jen pár minut ve vašem životě. Věnujte svůj potenciál proto tam, kde je žádoucí, tam, kde ho žádají, nebo tomu, kdo si ho zaslouží. A uvidíte, že váš život bude mít úplně jiný náboj.

Základní principy spokojeného života

Chcete změnit svůj život k lepšímu?

Pokud nežijete život plný radosti a pozitivní energie, je nutné něco změnit. Každá hra má svá pravidla, a to platí i pro spokojený život. Jeho pravidla jsou přitom jednoduchá a pochopí je každý. Hrajte podle jeho pravidel a stanete se šťastnými vítězi. Rádi Vám pomůžeme na Vaší cestě k novému životu, který si zasloužíte.

4) ZBYTEČNÉ LPĚNÍ NA STARÝCH ZVYCÍCH A VĚCECH

Zbytečné lpění na starých zvycích a věcech vás může přivést až na pokraj fyzického či psychického kolapsu. Věděli jste to? Tím, že lpíte na starém a nechcete postupně volně přejít k tomu novému a držíte se toho, bráníte se zuby nehty, tak tím si dáváte kouli k noze. Pokud necháte, aby všechno, co k vám přichází, vám přineslo užitek, tak to staré může postupně odejít a vy na sebe nebudete dávat žádný tlak a nebudete si zbytečně odčerpávat vaši životní energii.

V dnešní době, když se svět tak rychle rozvíjí, tak je úplně nemožné, se podřídit novým trendům, protože pokud to děláme a chceme za každou cenu zůstat v těch starých, tak ty nové nás stejně brzy převálcují a my se pouze budeme cítit vyčerpaní, tak proč to nezkusit obráceně? 

"Takže když mám starý porcelánový servis po babičce, tak jej mám vyhodit?"

V žádném případě nevyhazujte porcelán po babičce, ten vám energii nebere. Spíše než věci samotné, tak nám bere energii ten přístup, ta neochota k změnám, ta neochota volně přejít k tomu novému a zuby nehty, že se držíme těch starých zvyků a postojů ve svém životě. To je spíš to. 

Takže v žádném případě, babiččin porcelánový servis si určitě nechte a nevyhazujte ho, protože ten s těmito postoji nemá nic společného. Naopak, i kdybyste ho vyhodili, tak ty postoje nevyhodíte jenom tak, že je vezmete, ale je potřeba, abyste si ty postoje uvědomili a zkrátka začali volně plout na vlně života, který k vám přichází a nabízí vám jenom to nejlepší.

"Neohlížejte se smutně za minulostí, už se nevrátí. Raději moudře využijte přítomnosti. To je správná cesta."
Henry Wadsworth Longfellow

Určitě to neznamená, abyste odkopli vše, co funguje, ale bohužel už je to staré. Já bych řekl, že podstatné je, abyste spíše se naučili si dělat takovou inventuru, co vám něco přináší a co vám něco nepřináší. Co vás v životě brzdí a naopak. Na tom je třeba zapracovat.

To znamená, není potřeba všechno staré odhazovat, ale jenom to, co vás brzdí ve vašem dalším rozvoji. Pak zjistíte, že všechno nepotřebné prostě opustíte a obrovsky se ve vašem životě něco změní a vám se hlavně velmi uleví.

"To mám moudrost svých předků zahodit jakoby nic?"

To vůbec není třeba. Zahoďte pouze to, co ve vašem životě už nefunguje. Moudrosti předků si schovejte, ale jenom ty, které vám něco přináší. Pokud máte takové moudrosti, které vás brzdí, tak proč byste si je schovávali? Jestliže máte takovou moudrost, že peníze nerostou na stromech a že vy se k nim nikdy nedostanete, protože pocházíte například z chudé rodiny, no, tak co to je za blbost? 

Ale pokud máte něco moudrého, co vám vaši předkové nechali, no, tak to si samozřejmě uchovejte v srdci a hlavně v paměti a využívejte to, když vám to funguje. Ale to nepotřebné, šup s tím pryč na smetiště dějin. 


5) OČEKÁVÁNÍ OD DRUHÝCH LIDÍ

Kolikrát jste si představovali, že se k vám druhý člověk bude nějak chovat? A jakmile jste se s ním setkali, tak on naprosto rozbil všechny vaše představy. Dalším takovým odčerpávačem lidské energie je očekávání od druhých lidí.

"Nikdy si neidealizujte druhé. Nikdy nesplní vaše očekávání."
Leo Buscaglia

Máte určitou představu a když jí ten druhý člověk nesplní, rozhodí vás to do nepříčetnosti? Pro někoho jste něco udělali a on vám za to kolikrát ani nepoděkoval. Zažili jste to už? Očekávali jste vděk od druhých lidí, ale opak byl pravdou. Stalo se vám to? 

"Když pro někoho něco udělám, tak by to snad měl aspoň uznat a poděkovat."

Může, ale nemusí. Pokuste si to nastavit tak, že pokud budete pro někoho něco dělat, nic neočekávejte. Neočekávejte žádný vděk, udělejte to jenom proto, že to chcete udělat třeba z radosti nebo z lásky k tomu člověku, ale neočekávejte žádný vděk ani žádné poděkování a minimálně, co přijde, že nebudete zklamaní, ale třeba vás potěší a i vám poděkuje.

Nastavte si to tak, že do vašeho života chodí samí příjemní, skvělí a ideální lidé právě pro vás a že jedete na té pozitivní vlně života stejně jako oni a uvidíte, co se bude dít dále. Ale zároveň nechte těm lidem svobodnou vůli, aby oni se mohli rozhodnout. A pokud se nebudou chovat tak, jak chcete vy, tak jim to nemějte za zlé, je to pouze jejich rozhodnutí. Prostě nechte lidem jejich svobodnou vůli, nic od nich neočekávejte a pak vás nemůže nic rozhodit a nic zklamat, protože vy tam nebudete mít to svoje ustavičné očekávání. 

"Žít bez očekávání - bez potřeby, dosáhnout specifických výsledků, to je svoboda. To je božskost."
Neale Donald Walsch

Přátelé, a jsme u konce. Já jsem rád, že jste vydrželi až doposud a pokud se vám video líbilo, tak mu dejte lajk, můžete si přihlásit odběr, anebo video doporučit a nasdílet svým přátelům a známým, protože si myslím, že může přinést mnoho pozitivních informací dalším a dalším lidem. 

Každopádně děkuju za tým Kvantové cesty, že nám věnujete svoji pozornost a že máte rádi Kvantovou cestu, no a budeme se snažit o další a další videa, která vás nějakým způsobem mohou motivovat a pomáhat vám žít podle základních principů spokojeného života. Takže mějte se moc hezky, no a brzy zase na viděnou a na slyšenou.

Jiří Lexa

Autor se specializuje na poradenství v oblasti našich skrytých zranění, která si každý (většinou nevědomky) v sobě neseme často již z ranného dětství. Jsme jimi ovlivňováni při každodenním jednání a rozhodování. Není proto divu, že jejich odhalení pomáhá lidem žít šťastný a naplněný život nejen v oblasti vztahů, ale i zdraví či financí.

 

Jiří Lexa tak předává své zkušenosti, opřené o více než 10letou terapeutickou praxi. Aby uspokojil co nejvíce zájemců o tuto problematiku, vytváří pro ně stále nové možnosti seberozvoje (online kurzy, e-booky či semináře). Využívá při tom též nové vědecké poznatky z oblasti kvantové fyziky a práce s fenoménem kvantové vlny, která umožňuje účinněji a rychleji přepisovat naše nežádoucí bloky či vzorce myšlení a jednání. Zde o něm najdete více informací.

Základní principy spokojeného života

Chcete změnit svůj život k lepšímu?

Pokud nežijete život plný radosti a pozitivní energie, je nutné něco změnit. Každá hra má svá pravidla, a to platí i pro spokojený život. Jeho pravidla jsou přitom jednoduchá a pochopí je každý. Hrajte podle jeho pravidel a stanete se šťastnými vítězi. Rádi Vám pomůžeme na Vaší cestě k novému životu, který si zasloužíte.

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjadřujete souhlas k použití všech cookies. Zobrazit podrobnosti Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti