Kdo nebo co ovládá lidstvo?

Staňte se členy KLUBU HOVORY S TAMARINOU a poslouchejte spoustu podobných informací, které nám přináší jemnohmotná bytost Tamarina. Následující článek je textovou verzí videa, které bylo zveřejněno v březnu 2023.

Jiří Lexa: Určitě jste slyšeli, jak jsou lidé ovládáni odněkud z neznáma, jak je ovlivňují některé bytosti, nějaká skupina bytostí nebo nějaké skupiny bytostí. A o tom jste určitě slyšeli, že jsou to konspirační teorie. Ale jaký na to má názor Tamarina? Poslechněte si následující video.

Ahoj, Tamarino, můžeš mi říci něco k tomu, že my jako lidstvo jsme údajně někým ovládáni, někým řízeni. Má nás někdo skutečně pod svojí nadvládou nebo si to jenom myslíme? Nebo je to konspirační teorie? Jak ty to vidíš?

Tamarina: Je potřeba se podívat úplně na začátek, protože vy jako lidé zde žijete zčásti velmi dlouho, ale zčásti jste se sem dostali úplně z jiných planet, protože váš svět tady není tu chvilku, o které píší vaše dějiny. To, co se učíte v dějepisu, to je skutečně trošku k smíchu, protože vy máte úplně jiné základy. Je potřeba si uvědomit, že vy jako obyvatelé země jste měli určité předpoklady pro život zde na Zemi. Zčásti jste přišli odněkud z vesmíru. To teď nebudeme řešit, tomu se můžeme věnovat jindy. 

V momentě, když jste tu byli, tak jste využívali své schopnosti, které jste si odněkud přinesli. A jak jste se tady postupně začali sbližovat jako bytosti, tak to došlo tak daleko, že tady začal vznikat váš druh, který je tu dnes. A ten druh má schopnosti skutečně nadpozemské a zároveň pozemské. Ale tím, že jste začali myslet, byli jste inteligentní, začali jste využívat ty své schopnosti, žilo se vám tady opravdu velmi dobře... 

A můžu se tady něco zeptat? 

Dobře, ale neskákej mi do toho, abych neztratila nit. 

Tak jenom v rychlosti. Je pravda, že lidé byli mnohem větší? 

Ano, je to pravda, byli jste mnohem větší, ale díky právě ovládnutí vaší mysli, ke které se chci právě dostat, jste se i museli zmenšit, protože tady probíhalo více faktorů. Jednak to byla vaše mutace, když to tak řeknu, jednak tady byly určité války, které tady probíhaly v nadpozemském měřítku. A vy jste skutečně měli tu planetu jinak uzpůsobenou k životu. Byla mnohem teplejší. Byla pro vás mnohem obyvatelnější, příznivější, ale tím, že tady proběhly ty určité války, tak tady vznikaly i určité faktory, jako třeba změna teplot. A vy jste se tomu museli podřídit. A vy s těmi většími těly byste tady jednoduše nepřežili. 

To znamená, že vy jste se potřebovali aklimatizovat do tohoto prostředí. Základ vašich těl byl původně křemík, ale v tuto chvíli je to uhlík. Jak je to možné? No, protože vesmír si ví rady se vším. Abyste nevyhynuli jako druh, tak jste potřebovali změnit i tu vaši fyzickou strukturu. Spoustu věcí je pro vás teď obtížnějších, ale ne nemožných. Nicméně v okamžiku, když jste změnili svoji tělesnou strukturu, tak jste zase získali nějaké plusové body. 

Jaké například? 

No, třeba to, že můžete přežít ty velmi nízké teploty, které tady jsou. Že můžete žít ve čtyřech ročních obdobích, i když teď vidíte, že se to trošičku začíná měnit, protože teď tady u vás začíná to počasí dělat trošičku takovou šarádu. Ale proč? No, protože se to všechno původně navrací. No, ale vraťme se k tomu, co se stalo. 

Vy jste byli v určitém okamžiku velmi důvěřiví, a protože mezi vámi byli takoví, kteří toho chtěli využít, jednoduše jejich ego bylo nezvladatelné, bylo přebujelé, bylo určitým způsobem uvolněné a nekontrolované. No, tak oni s vámi začali dělat různé pokusy. A vy jste jim to začali, jak říkáte vy "baštit". Ale další věc je ta, že vy jste na to museli přistoupit. To znamená, že jste postupně byli připravováni na to, že vám musí někdo vládnout, že vás musí někdo řídit, že vás musí někdo vést, protože vy bez toho nejste schopni. Ale to je omyl! 

Vy, pokud se vrátíte k svému vědomému původu, k tomu, co máte skutečně v sobě, tak vy můžete naprosto fungovat bez jakékoliv vlády. A to oni vědí. To jsou skupiny, které tady... Ona to není jedna skupina, jak vy si myslíte, ale jsou to určité skupiny, které kooperují a jsou tady tisíce let. Jsou tady skutečně tisíce let a předávají si tu určitou schopnost. Mají opravdu schopnosti, které vy ani v tuto chvíli nedokážete pochopit svým rozumem. Mají takové možnosti, protože oni na rozdíl od vás určité věci udržují v chodu, ale vy máte dnes obrovskou příležitost tento chod změnit. 

A ono už se to děje. Oni už z vás vystupují určité skupiny, určití jedinci, kteří s tím pracují. Já nechci říkat, proti tomu pracují, protože je velmi podstatné si uvědomit, že v momentě, kdy začnete pracovat proti něčemu nebo proti někomu, tak to nabírá intenzitu a nic s tím nezměníte, ale jakmile začnete s něčím nebo s někým pracovat, tak to můžete opracovat. A teď si představte, že vy děláte jednu zásadní věc. Vy jste se nechali nalákat na váš strach. Vy jste se nechali nalákat na iluzi, že se budete něčeho bát. 

A teď to máte. Podívej se, co se děje, jak se často mění vaše kritéria strachu... Nejprve se bojíte pandemií, pak se bojíte válek, potom se budete bát mimozemšťanů, potom se budete bát toho, že vám roztříští vaše základy, základy vaší kultury, to už se bojíte mimochodem nyní, potom se budete bát toho, že ztratíte pevnou půdu pod nohama, co se týče financí. A bojíte se, bojíte se, bojíte se... Ale v okamžiku, když si uvědomíte, že vás nemůže nikdo nikam dostat, že je to jenom iluze. 

No počkej, ale když někdo přijde třeba o majetek, který si celý život vydobýjel a teď o něj přijde...

No a co, tak o něj přijde, ale on se k němu může snadno zase dostat. Tam jde o jinou věc. Nech mě domluvit. 

Dobře, už mlčím. 

Vy potřebujete těmto neurvalcům, kteří vám toto dělají, kteří si dosazují i vlády do vašich států nejenom ve vaší středoevropské kotlině, ale všude možně po celém světě. Tak vy, dokud s nimi budete bojovat skutečně tlakem, tak nic nezmůžete, protože oni s tím počítají. Ale v momentě, když jim přestanete dávat svoji pozornost a budete tu pozornost dávat někomu, komu ji chcete dávat, to znamená, kdo si ji zaslouží, tak uvidíte tu změnu. Ale na to vy ještě nejste připraveni. 

Podívej se na to. Probíhají demonstrace. Vy žijete v iluzi, že demonstraci něco změníte, ale nezměníte. Dojde maximálně k přiostření situace a když si pak položíte otázku, za kým stojí mocenský aparát, za kým stojí armáda, za kým stojí justice, za kým stojí policie? No, za těmi, co vám vládnou. Vy jste je nechali, aby vám vládli, tak se nemůžete divit, že když budete nepokojní, že použijí veškeré donucovací prostředky. Ale v okamžiku, když jim přestanete věnovat pozornost, oni nebudou mít komu vládnout. To je ten rozdíl. 

Představ si - ty jsi v jednom městě. Nebudeme to rozvádět, ale nedávno tam přijel jistý politik. Je to tak? 

Ano, je to tak. 

Měl tam takovou besedu a všichni se k tomu vyjádřili, že je arogantní, že se doslova lidem vysmíval, včetně moderátorky, kterou si přivezl z hlavního města. Je to tak? 

je to tak. Ano, přesně. 

No, a teď si představ. Lidé mu tam nadávali, byli na něj hrubí, uráželi ho a on se jim smál i s tím druhým člověkem, co tam s ním byl. Jenom se vysmívali a tak jako pozorovali, jak ti, co tam seděli, jak se rozčilují, jak jsou naštvaní a měli z toho radost. A chápeš proč? 

No samozřejmě, že to chápu. 

A ty jsi tam nebyl, že? 

Nebyl. Já na takovéto věci nechodím a ani tomu nechci věnovat pozornost.

No, a to je přesně ono. Kdyby byla většina lidí v tom tvém městě, jako jsi ty, tak by tam nikdo nepřišel. A teď si představ, co by se stalo. Myslíš, že oni by tam seděli a takhle se smáli? Ne. Oni by vnitřně byli velmi znepokojení, že o ně nikdo nemá zájem, že jim vlastně nikdo nedává energii. Ale v momentě, když tam přijde půlka sálu lidí a začnou jim nadávat, no, tak oni z toho mají radost a zákonitě, protože jim dávají tu svoji energii. To je jedno, že to je negativní energie, ale je to stále energie. A to je podstatné si uvědomit. 

No, ale teďka mi zkus říct nějaké kloudné řešení.

Vždyť se ti ho tu celou dobu snažím vysvětlit. Vy potřebujete skutečně tu svoji pozornost začít už opravdu věnovat tomu, čemu chcete, anebo to, co chcete, aby ve vašem životě nabíralo na intenzitě. V momentě, když to nebudete dělat, tak pořád jste tam, co jste byli, protože pořád dáváte energii někomu nebo něčemu, co se vám nelíbí a udržujete to tak při životě. V okamžiku, když tu energii budete dávat krásným věcem, budete ji dávat lidem, které chcete mít ve svém životě, situacím, které chcete zažívat, věcem, které chcete získat a zkrátka tomu, co chcete, aby naplňovalo váš život, vaši realitu, tak se to bude dít. Ale pokud se budete rozčilovat, pokud budete tu svoji energii dávat i v negativním slova smyslu někomu nebo něčemu, tak to ve vašem životě bude. Vždyť jsi napsal nějaké e-booky, Síla myšlenek a zvyků, napsal jsi Energie hojnosti. Tak si uvědom, cos tam do toho psal. 

Já si toho pamatuju, já si to uvědomuju moc dobře. 

No a vidíš, ale stále se z toho lidé nepoučili. Když chceš něco dokázat, něco dosáhnout, tak pracuj s myšlenkami tak, aby činily ve tvůj prospěch. Ale většina lidí mají své myšlenky jak nevychované psy nebo děti. To je stejné. Když nevychováš dítě nebo nevychováš psa, tak bude dělat něco, co bude třeba tobě škodit a bude škodit jeho okolí. Ale v okamžiku, když jim ukážeš, jak mají fungovat, tak z toho dítěte vyroste dobrý člověk a stejně tak ten pes bude hodný a bude vychovaný a bude tady pro tebe a bude k užitku svému okolí. Chápeš to? 

Já to chápu. No a teď samozřejmě, když teda říkáš tu věc, že lidé by měli věnovat pozornost, jak já to samozřejmě to říkám taky, tak mi řekni, jakým způsobem to docílit, aby to lidé vnímali plošně. 

Ty jsi udělal jednu dobrou věc, ty jsi udělal dobrou myšlenku, jestli si vzpomínáš, nedávno - "myslete na mír". 

No, tak abych si nevzpomínal. 

Tak, a to je přesně ono. Lidé mají myslet na mír, ale s jakou odezvou se to setkalo? 

Já myslím, že s perfektní. V Čechách vzniknul web, na Slovensku vzniknul web a začíná se to rozbíhat. 

No, ale jak to bylo s těmi billboardy třeba na tom Slovensku? 

No, tam bylo řečeno, že to nemůžou vyvěsit, ten majitel těch reklamních ploch, protože by za to mohl mít pokutu, kdyby někde dal billboard "Myslete na mír." 

A vidíš, jak jste nemocná společnost? Vy nesmíte myslet na mír? Vy musíte myslet teda na válku, abyste nebyli potrestáni? Vidíš, jaký strach ve vás vyvolávají ti, co chtějí, abyste jeli podle jejich scénáře? 

Já to vidím. 

No, tak to udělejte jednoduše - myslete, na co chcete. Myslete na to, co uznáte za vhodné a nebojte se to prezentovat. Když nebudete proti nikomu bojovat, když nebudete proti nikomu poštvávat lidi, když nebudete nic rozdmýchávat, co by vyvolávalo nějakou nesnášenlivost... Třeba rasovou nesnášenlivost, to je nesmysl, to zase vyvolali ti, kteří chtějí, abyste se mezi sebou hádali, protože u vás je úplně jedno, jestli máte barvu pleti žlutou, černou, bílou, to je úplně jedno. Podstatné je, jací jste lidé, jakým způsobem myslíte a jak tvoříte tu vaši společnou realitu, protože ta realita je právě od toho hmotná, abyste tam mohli žít společně na té hmotné úrovni a profilovali jste se tak, abyste si doslova ten svůj život užívali. Ale dokud to nepochopíte, tak to nepojede. 

No, dobře. A teď teda budeme dávat tu pozornost všemu, co chceme mít ve svém životě, nebudeme dávat teda pozornost tomu, co nechceme mít. A to stačí? 

Jistěže to stačí. Ale je potřeba, abyste to dělali důsledně. Abyste v sobě měli tu víru, o které píšeš. To znamená, abyste jednoduše dělali to, co je pro vás přínosné, co vám přináší něco pozitivního. Když budeš rozdmýchávat různé pomluvy, když budeš dělat intriky, je to pro tebe přínosné? 

Není, samozřejmě.

Tak vidíš. Tak je potřeba, abyste věnovali svůj potenciál tomu, že budete myslet na úžasné věci. A já myslím, že omíláme jedno a to samé dokolečka. Zkrátka přemýšlejte dnes za domácí úkol nad tím, že strach je pouze vaší iluzí. Vždycky, když budete mít z něčeho strach, řekněte si, co se vám může stát nejhoršího. A v momentě, když zjistíte, že nejhoršího ze všech strachů se vám může stát co? Že umřete. A vy neumíráte, vy jenom odcházíte do jiné reality, do jiné dimenze. Tak jako já jsem odešla a už jsem se nevrátila do hmotného těla, ale jsem v té jiné dimenzi. Vy ve většině případů, i když samozřejmě jak kdo, tak se vracíte zpátky, tak se ani vaše ego nemusí bát. Vrátíte se a budete hrát novou hru, než hrajete třeba teď. Ale vrátíte se. A co je zajímavé -  vy, kteří už se nevrátíte, vy to víte. Vy jste s tím už smíření. Vy to berete jako svoje poslání, jako svoji další cestu a vy už s tím nemáte potřebu bojovat, protože už jste zvládli ty základní životní principy vašeho myšlení. Takže přemýšlejte nad tím. Přemýšlejte, že strach je pro vás zbytečná zátěž a snažte se dělat lidem radost. Snažte se dělat radost sobě, snažte se obohacovat ten svůj svět, ten hmotný svět a uvidíte, jak bude na světě hezky.

Tamarino, já ti děkuju. A ještě mi řekni, když jsme tady u toho obohacování toho světa v tom dobrém slova smyslu, tak mi jenom řekni, jak je to s tím, když lidé se chtějí rozdávat a ve skutečnosti vlastně se rozdávají a někdy třeba i z toho, co ani sami nemají. Rozumíš, jak to myslím? 

Rozumím, o tom jsme se mockrát bavili. To je taky zajímavá otázka, možná na samostatné video, ale když chceš, abych na to něco odpověděla, tak si představ jednu věc, že člověk, který něco dá, tak naruší v dobrém slova smyslu rovnováhu. Člověk, který něco někomu dá, ale musí to být nezištně, nesmí to být, že očekává cokoliv jiného, to znamená, nezištně dá něco někomu a jemu se nezištně zase něco dostaví. A pokud člověk v tom setrvá v tomto procesu, tak z toho vznikne takový jakýsi okruh, taková cirkulace energie a potom ten člověk dostává mnohem více, než sám dává, protože ten vesmír automaticky doplňuje tu rovnováhu v jeho životě. 

Ale nečekejte to, že jednou něco někomu dáte, něco pro někoho uděláte a rozběhne se tento proces. Tento proces se musí stát vaším mentálním, především mentálním návykem. Tzn., musíte to brát jako samozřejmost. A pokud chcete dávat někomu ze svého mála nebo ze svého nedostatku, to nedělejte, protože vy tím, že máte něčeho nedostatek, tak vy se o to připravujete a zároveň pořád živíte svoje mentální podhoubí nedostatku. Ale v okamžiku, když budete mít vyřešeny své problémy jak existenční, jak různé hmotné, materiální, vztahové, zdravotní, tak vy můžete se potom rozdávat, jak chcete. Ale když budete mít problémy se zdravím, jak můžete pomáhat jiným lidem se zdravím? Nemůžete, protože vyčerpáváte sami sebe. Ale já si myslím, že tomuto tématu bychom mohli věnovat samostatné video. Takže z mé strany je to asi všechno. 

Kvantová cesta

Portál osobního rozvoje, jenž se zaměřuje na témata zdravého životního stylu, fyzické a duševní kondice, kvalitních mezilidských vztahů a především na tvorbu vlastní reality pomocí čtení z kvantového pole. Nabízí články, videa, kurzy či semináře.

Klub Hovory s Tamarinou

Staňte se součástí naší komunity!

Patříte k fanouškům YouTube kanálu Hovory s Tamarinou a chcete slyšet více témat?

Poslouchejte nové rozhovory každý týden!
Členové klubu mají k dispozici mnohem více obsahu s Tamarinou, než je volně přístupný na YouTube či našem blogu. Navíc máte příležitost klást Tamarině vlastní otázky na témata, která Vás zajímají.

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjadřujete souhlas k použití všech cookies. Zobrazit podrobnosti Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti