Pozvánky na zajímavé akce pro váš osobní rozvoj - Únor 2024

Chcete naše čtenáře upozornit na nějakou zajímavou akci? Pište na redakce@kvantovacesta.cz, rádi zveřejníme Vaše pozvánky.

KVANTOVÁ CESTA NENÍ POŘADATELEM TĚCHTO AKCÍ, PROTO V PŘÍPADĚ ZÁJMU O PODROBNOSTI K NIM, NAVŠTIVTE WEB POŘADATELE!

 

Čtvrtek 1. února 2024 v 19 hod.: SETKÁNÍ S JAROSLAVEM DUŠKEM
Karviná, Městský dům kultury. Hudbou doprovodí Jano Svetlan Majerčík. Povídání na otevřené téma, které vyplyne samo ze situace, života a z toho, co přinesou v nesou sami diváci. Setkání trvá minimálně 2 hodiny, ale může se protáhnout.

Pátek 2. února 2024 v 19 hod.: SETKÁNÍ S JAROSLAVEM DUŠKEM
Prostějov, Městské divadlo. Hudbou doprovodí Jano Svetlan Majerčík. Povídání na otevřené téma, které vyplyne samo ze situace, života a z toho, co přinesou v nesou sami diváci. Setkání trvá minimálně 2 hodiny, ale může se protáhnout.

Sobota 3. února 2024 v 18 hod.: HOVORY ZE ZEMĚ
M-klub Valašské Meziříčí. Dominika Trojanová a Marek Jelínek. Někdy to vypadá, že se celý svět zbláznil, ale přitom nás dovede přesně tam, kde máme být. Marek zdolal na koloběžce jednu polovinu světa, Dominika tu druhou, aby se s trochou nadsázky potkali v Africe s cílem ji skrz naskrz projet. Po zdolání Jihoafrické republiky, Lesotha, Mozambiku, Malawi a Tanzanie je v Ugandě kvůli začínající pandemii nejdříve zavřeli na policejní stanici a později do vězení. Ovšem i v těch nejnáročnějších chvílích se všichni dobří andělé zhmotní a jako zázrakem přichází vysvobození a také návrat zpět do České republiky a do Beskyd. A tady začíná další dobrodružná cesta Marka a Dominiky. Svůj domov najdou ve staré pojízdné maringotce uprostřed lesa. O své příběhy z cest, životní filosofii a zkušenosti se podílí společně s dalšími inspirativními lidmi a tak vzniká něco, co nečekali - HOVORY ZE ZEMĚ. Součástí povídání o všech svých neobyčejných zážitcích i životních všednostech je i závěrečné promítání dokumentu z Afriky, kterou Marek s Dominikou zachytili úplně jinak, než známe v běžných cestopisných dokumentech.

Sobota 3. února 2024 v 17 hod.: JAROSLAV DUŠEK UVÁDÍ TLOSKOV FICTION FILM
Club Kino Černošice. Expresivně dramaterapeutický filmu CSS Tloskov, kde kromě klientů centra, spolupracoval profesionální filmový štáb a herci Ivan Franěk a Jaroslav Dušek. Za projektem stojí ředitel CSS Tloskov Matěj Lipský, který je vnukem pana Lubomíra Lipského a jeho práce s klienty je známá po celém světě. Následuje Film o filmu a beseda s herci Ondrou, Jirkou a Jaroslavem Duškem.

Sobota 3. února - neděle 4. února 2024: SEBEPÉČE O SRDCE, NERVY A PÁTEŘ
Studio Prána, Rožnov pod Radhoštěm, více zde

Neděle 4. února 2024 v 19:30 hod.: MALÁ VIZITA
Divadlo Na Maninách, improvizační představení Jaroslava Duška a Pjéra la Šé´ze.

Pondělí 5. února 2024 v 19 hod.: VIZITA - JÍL V TEMNICI
Jilemnice, SD Jilm. Divadlo Vizita je jedinečným uskupením umělců rotujících kolem ústřední postavy Jaroslava Duška.

Úterý 6. února 2024 v 19.30 hod.: VIZITA - NEVZBUĎ LABUŤ
KC Labuť Říčany. Divadlo Vizita je jedinečným uskupením umělců rotujících kolem ústřední postavy Jaroslava Duška.

Středa 7. února 2024 v 19 hod.: VIZITA
Divadlo Na Jezerce, improvizační představení Jaroslava Duška, Pjéra la Šé´ze a Zdeňka Konopáska.

Středa 7. února 2024 od 19 hod.: TAJEMSTVÍ EGYPTA
Přednáška Ády Innemana. Galerie Cesty ke světlu Zdeňka Hajného, Zakouřilova 955/9, Praha 4. Tajemství posvátné geometrie a posvátných mysterií.

Čtvrtek 8. února 2024 od 19:30 hod.: OTEVŘENÉ SRDCE
Divadlo Na Maninách. Unikátní beseda se známým hercem, mistrným improvizátorem a myslitelem usilujícím o co nejtěsnější sepětí s přírodou JAROSLAVEM DUŠKEM, který svým vnímáním života a světa řadu lidí provokuje, ale také přitahuje, a spisovatelem s cestovatelskou duší JOSEFEM FORMÁNKEM, který se při svých cestách nejvíc zamiloval do tropického deštného pralesa na indonéském ostrově Siberut, kde mezi přírodními lidmi kmene Mentawaj a jejich šamany strávil víc než rok svého života… O hudební doprovod se postará PATRIK KEE KEDZIERSKI, vokální improvizátor, který dokáže během pár minut strhnout publikum velmi nenásilnou formou do úžasného světa jeho srdce, tónů, hudebních vln, ozvěn a nečekaných zvukových proměn. 

Čtvrtek 8. února 2024 v 19 hod.: Z TEMNOTY DUŠE... SVĚTLO
Studio K3 Praha, promítání filmu a beseda s Viliamem Poltikovičem.

Čtvrtek 8. února 2024 od 19 hod.: ŠTĚSTÍ, ZDRAVÍ A BOHATSTVÍ JSOU DOSTUPNÉ KAŽDÉMU - STAČÍ DODRŽOVAT VESMÍRNÉ ZÁKONY
Přednáška biotronika Pavla Lukeše. Galerie Cesty ke světlu Zdeňka Hajného, Zakouřilova 955/9, Praha 4. 

Čtvrtek 8. února 2024 od 19 hod.: HLEDÁNÍ VLASTNÍHO PRAMENE
KZ Domovina, Praha 7. Jak v dnešní době obracet svou pozornost zvenčí do svého nitra, žít z vlastního pramene a pěstovat tišinu duše? Přijďte o tomto esenciálním tématu rozjímat s prof. Annou Hogenovou a Pjérem la Šé’zem. Nejčastější způsob, kterým zaměřujeme svou pozornost, je zevnitř směrem ven. Čím více propadáme takové jednostrannosti, tím více jsme zmateni chaotičností tohoto světa a vzdalujeme se vlastní podstatě. Pak dokonce můžeme propadat přesvědčení, že svět není v pořádku. Můžeme podléhat skepsi, vyhoření, depresi a celkové ztrátě pocitu smysluplnosti vlastní existence. Pokud v takové krizi konečně začneme obracet svou pozornost k vlastnímu nitru a nenecháme se odradit počátečními obtížemi, které nás na takové cestě čekají, možná dojdeme ke stejně úlevnému zjištění jako leckterý mystik. V podstatě není žádného rozdílu mezi Stvořením a Evolucí, takže všechny fáze vývoje jsou stejně nezbytné a ve skutečnosti není žádný důvod posuzovat je kriticky. Více na tomto odkazu

Sobota 10. února 2024: ČÍNA FEST 2024
Centrum kultury Lovoš v Lovosicích. Pátý ročník festivalu zdraví, cvičení čchi-kung a tradiční čínské medicíny. Společně s Václavem Vocáskem, Věrou Vocáskovou, Martinem Businským, Tomášem Rajnochem, Jakubem Seifem a Michalem Dubovicem se seznámíte s čínským pojetím pohybu a vztahem ke zdraví dle principů čínské medicíny. Čekají vás zajímavé přednášky, praktické cvičení a nahlédnutí do tradiční přípravy zdravotního čaje. Více zde

Sobota 10. února 2024 v 19 hod.: SLÁVA STROJŮ A MĚST
Divadlo Na Jezerce. Jedinečné jevištní spojení herce Jaroslava Duška, výtvarníka Petra Nikla a hudebníka Ondřeje Smeykala v příběhu setkání německého redaktora a dvou amerických inženýrů u českého včelaře, které vyvolá střet zcela odlišných přístupů k životu a k tvořivosti.

Neděle 11. února 2024 v 19:30 hod.: DUŠE K
Tentokrát o štěstí v různých koutech planety Země a naší duše s partnery Kristýnou Tronečkovou a Matoušem Hurtíkem. Divadlo Na Maninách a následně na YouTube.

Pondělí 12. února 2024 v 19 hod.: ČTYŘI DOHODY
Divadlo Bolka Polívky - Dělnický dům, Brno. Veleúspěšné divadelní představení Jaroslava Duška na motivy stejnojmenného bestselleru Čtyři dohody Dona Miguela Ruize z roku 1997. Znovu do vás vstoupí nadčasová moudrost Toltéků, jedné z největších civilizací starověkého Mexika.

Úterý 13. února 2024 v 18 hod.: ČTYŘI DOHODY
Plzeň, Parkhotel Plzeň velký sál. Veleúspěšné divadelní představení Jaroslava Duška na motivy stejnojmenného bestselleru Čtyři dohody Dona Miguela Ruize z roku 1997. Znovu do vás vstoupí nadčasová moudrost Toltéků, jedné z největších civilizací starověkého Mexika.

Středa 14. února 2024: VALENTÝNSKÉ VARIACE O LÁSCE S J+P
Parkhotel Plzeň - velký sál. Výjimečný večer s Jardou Duškem a Pjérem la Šé´zem. 14. února ve znamení Valentýna. Povídání naplněné porozuměním pro složitost mezilidských vztahů, proložené vlídným humorem, nečekanými úvahami, nadhledem. Večer, při kterém vaše srdce pookřeji, ať již budete sedět v sále sami nebo se svými blízkými, partnerem, rodinou, přáteli. Valentýnské variace budou o křehkosti lásky. O velkém třesku, který zažíváme, když jiskra přeskočí. Nebude chybět ani vyhlášené improvizační divadlo Jaroslava a Pjéra. Hudební doprovod od Zdeňka Konopáska. Přijďte s námi sdílet tento výjimečný večer s výjimečnými lidmi. Více zde

Čtvrtek 15. února 2024 v 19 hod.: ONLINE BESEDA S JIŘÍM LEDVINKOU
Online beseda a setkání s Jiřím Ledvinkou. Bude prostor i na vaše dotazy a sdílení a součástí je i harmonizační působení za hranicí slov. Více zde.

Úterý 15. února 2024 v 19 hod.: ČTYŘI DOHODY
Ústí nad Orlicí, Roškotovo divadlo. Veleúspěšné divadelní představení Jaroslava Duška na motivy stejnojmenného bestselleru Čtyři dohody Dona Miguela Ruize z roku 1997. Znovu do vás vstoupí nadčasová moudrost Toltéků, jedné z největších civilizací starověkého Mexika.

Pátek 16. února 2024 v 19:16 hod.: JAROSLAV DUŠEK - ONDŘEJ SMEYKAL - MLUVKA A TROUBA.
Sušice, kino Sirkus. Přestože oba aktéry není potřeba úplně představovat, jejich propojení vytvořilo novou událost, na kterou bychom Vás rádi pozvali. Mluvka a Trouba je plynoucí, improvizovaný večer Jaroslava Duška za hudebního doprovodu na archaický gong a australské didgeridoo. Pravidelně nepravidelné hostování Ondřeje Smeykala v legendárním představení Jaroslava Duška Vizita vyústilo v solitérní večerní improvizování Jaroslava s Ondřejem. Po sérii volných večerů s australskou tématikou vznikl projekt Mluvka a Trouba. Vystoupení je eskapádou improvizace, v doprovodu divoké a hutné i jemné meditativní hudby Ondřeje Smeykala. Téma je zcela neočekávatelné a mnohdy vyvolané samotnými návštěvníky večera. 

Sobota 17. února 2024 ve 20 hod.: JAROSLAV DUŠEK - ONDŘEJ SMEYKAL - MLUVKA A TROUBA.
Stříbro, Podkrovní sál Městského muzea. Přestože oba aktéry není potřeba úplně představovat, jejich propojení vytvořilo novou událost, na kterou bychom Vás rádi pozvali. Mluvka a Trouba je plynoucí, improvizovaný večer Jaroslava Duška za hudebního doprovodu na archaický gong a australské didgeridoo. Pravidelně nepravidelné hostování Ondřeje Smeykala v legendárním představení Jaroslava Duška Vizita vyústilo v solitérní večerní improvizování Jaroslava s Ondřejem. Po sérii volných večerů s australskou tématikou vznikl projekt Mluvka a Trouba. Vystoupení je eskapádou improvizace, v doprovodu divoké a hutné i jemné meditativní hudby Ondřeje Smeykala. Téma je zcela neočekávatelné a mnohdy vyvolané samotnými návštěvníky večera. 

Sobota 17. února a neděle 18. února 2024: SETKÁNÍ LÉČITELŮ
PŘESUNUTO ZE ZÁMKU HRUBÁ SKÁLA NA ZÁMEK LOMNICE NAD POPELKOU. Na zámku Hrubá Skála začala nečekaně rekonstrukce Valdštejnského sálu a bude trvat do konce března. "Naštěstí mě přítel Jarda Krček před nedávnem upozornil na zámek v Lomnici nad Popelkou vzdálený jen 20 km od Hrubé Skály, a zázrakem tam bylo v našem termínu volno!" sdělil nám Áda Inneman a tlumočíme i další informace k této akci: 

"Setkání bude výjimečně dvoudenní, neděle 18. 2. bude věnována Celodennímu semináři o Angeologii s bratislavským matematikem a sofiologem RNDr. Emilem Pálešem, CSc. (www.sophia.sk) , který přiveze knihy a bude hovořit o  duchovních impulzech v umění, vědě a historii (cena semináře 1080 Kč). 

Je možné se ubytovat v Lomnici v internátní škole - cena za noc 360 Kč. Je to celkem mimořádná příležitost, která se nebude znovu opakovat - doufám, že jste se již všichni přihlásili - adainneman@seznam.cz nebo na telefonu 607 24 59 10. Prosíme ty, co jsou již na seminář 18. 2. přihlášeni, aby se nám ozvali a doladili jsme s nimi nové ubytování v Lomnici. Omlouváme se za změnu místa a moc se na Vás těšíme. S pozdravem Áda Inneman."

Program platí původní: 
09:00 – 10:20 hod.: Áda Inneman: Pyramidy a Duchovní vize 2024
10:30 – 12:00 hod.: Anna Strunecká: Cesty ke zdravému a dlouhému životu
12:00 – 13:30 hod.: Hana Blochová: Rosa de Sar - Strážkyně paměti
14:30 – 16:30 hod.: Emil Páleš: Angeologie a zdraví – odkaz babylonských kněží současným lékařům

 

Neděle 18. února 2024 od 19 hod.: TICHO NAD OBLAKY - MAOK
Kulturní dům Ládví, Praha 8. Zveme vás do prostoru bez času a shonu, kde se myšlenky rozplývají, a hlavní roli hraje hudba. Společně s Maokem se ponoříme do světa snivých melodií a mystických tónů. Nevšední síla jeho hudební tvorby spočívá v tom, že vyvěrá z míst, která jsou mimo prostor a čas. Když se dokážeme zaposlouchat, vezme nás Maok na ta místa s sebou, a to je nesmírně osvěžující a léčivé. V případě, že plánujete si užít koncert vleže, vezměte si s sebou karimatku a deku. Pokud raději sedíte, budou vám v sále k dispozici židle. Více zde

Neděle 18. února 2024: NEJRYCHLEJI UBĚHNUTÝ PŮLMARATON NA BOSO A DO PŮL TĚLA VE SNĚHU A MRAZU
Výzva pro všechny milovníky otužování! Přijeďte podpořit výhody tzv. suchého otužování a zároveň vytvořit nový český rekord! Agentura Dobrý den Pelhřimov bude u horské chaty Jelení louky u Pece pod Sněžkou v Krkonoších, dohlížet nad nově vytvořeným českým rekordem v největším počtu obutých běžců do půl těla obnažených, běžících po sněhu trať dlouhou 5 kilometrů. To vše bude zároveň součástí naboso běženého půlmaratónu, který zde za účasti komisařů Guinessovy knihy rekordů poběží Joska Šálek. Jeho výkonem chce přepsat letitý světový rekord známého holandského otužilce Wima Hofa. Můžete zároveň svojí účastí podpořit i jeho výkon a být součástí tohoto historického momentu. Vše bude velmi intenzivně mediálně sledované a můžete tak společně podpořit zdravý přístup k životu, silné imunitě a pohybu v naší společnosti. Registrace bude probíhat na místě mezi 10. a 11. hodinou. Startovné, které je na částečné pokrytí nákladů rekordu, je 500,-Kč/os. Jeho součástí je i Pamětní list, který dostane každý účastník běhu. Na místo se nedá dojet, parkovat se musí v Peci pod Sněžkou a poté jít pěšky necelé tři kilometry. Bližší informace: Václav Silovský - +420 739 233 244

Neděle 18. února 2024 v 19 hod.: POMOC NEVIDITELÝCH - HIMALÁJSKÁ ORÁKULA
Studio K3 Praha, promítání ukázek z filmu a beseda s režisérem Viliamem Poltikovičem. Oblast Ladakhu je po Sibiři druhým nejstudenějším obydleným místem na světě, nachází se od 3 500 metrů nad mořem a výše, život je tu tvrdý a náročný a snad proto se i moc nemění. Kulturně i etnicky patří k Tibetu a od nepaměti zde působí orákula – lidé, kteří se dokáží napojit na tzv. beztvaré duchovní bytosti – ochranná božstva a dokáží zprostředkovat informace, které jsou pro nás běžně nedostupné, věští, léčí, radí, dělají exorcismus. Do stavu orákula se uvedou zvláštním rituálem a pomocí určitých atributů. Jak to dělají, ukáže mimo jiné připravovaný film. Orientační čas této akce je je 2 - 2,5 hodiny, podle zájmu a počtu otázek. Datum: Neděle 18. 2. – 19:00 – 21:00 (doporučujeme přijít dříve, prostor bude přístupný od 18:40). Cena: 300 Kč, nebo 500 Kč pro dvojici (budete-li dva, uveďte to prosím předem v přihlašovacím formuláři zde: https://www.peterbartal.cz/akce/himalajska-orakula).

Pondělí 19. února 2024 v 19 hod.: DAR Z NEBES
Léčivé divadlo Gabriely Filippi, Praha - Lávka, host Emil Páleš. Web: www.lecivedivadlo.cz/ 

Středa 21. února 2024 od 19 hod.: ŽIVOT JEŽÍŠE KRISTA - UTAJENÁ SVATBA
Přednáška Jaromíra Kozáka. Galerie Cesty ke světlu Zdeňka Hajného, Zakouřilova 955/9, Praha 4. 

Čtvrtek 22. února 2024 v 18:30 hod.: SMRT JAKO BRÁNA
Studio K3 Praha, promítání ukázek z připravovaného filmu a beseda s Viliamem Poltikovičem. Vše o akci zde: https://www.peterbartal.cz/akce/smrt-jako-brana 

Pátek 23. února 2024 od 18 do 20 hod.: VYŠEHRAD A LIBUŠIN PRAMEN
Zážitková procházka po magických místech Vyšehradu, tentokrát se zaměřením na stará kultovní místa spjatá se slovanskou kněžkou Libuší. Sejdeme se na Výtoni, prohlédneme si vyšehradské menhiry, silová místa i vyhlídky, povíme si, jak to bylo s Libušinou lázní nad Vltavou i s kultovním okrskem Jezerka nedaleko Vyšehradu. Na závěr dojdeme k osvěžujícímu Libušinu prameni v Podolí. Akce se koná za každého počasí. Orientační čas procházky je cca 2 hodiny. Lektor: Jan Kroča. Kontaktní osoba: Peter Bartal, 604 539 415. Místo: Sraz: u tramvajové zastávky Výtoň (u budovy historické Podskalské celnice). Cena: 300 Kč.

Ve dnech 23. - 25. února 2024: PROCESOVÁ PRÁCE S DECHEM, FASCIE A ENERGETIKA
Studio Prána, Rožnov pod Radhoštěm, více zde

Sobota 24. února 2024 od 9 hod.: ŠKOLA SVOBODY
Grál, báje nebo skutečnost? Zahradní dvůr Listen ve Strakách u Nymburka. Více zde

Sobota 24. února 2024 v 19 hod.: JAROSLAV DUŠEK JAKO HOST MILANA MARKOVIČE
MM Kabaret Milana Markoviče Bratislava. 

Sobota 24. února 2024 od 14:30 do 16:30 hod: PUTOVÁNÍ MALOU STRANOU A PETŘÍNEM
Místo: Sraz: Křižovnické náměstí (u sochy Karla IV.) Praha 1. Cena: 250 Kč. Lektor: Dagmar Kocůrková. S radostí zveme na sobotní alchymistickou procházku mystickými místy Malé Strany se zastávkou u Pražského Jezulátka. Poté půjdeme k srdečnímu menhiru pod Strahovským klášterem, kde budeme mít možnost v klidu rozjímat. Vystoupáme Petřínem k vyhlídce Panny Marie z Exilu, kde je jeden z nejkrásnějších výhledů na Prahu. Procházku zakončíme u Strahovského kláštera. Akce se koná za každého počasí, orientační čas procházky je cca 2 hodiny. Kontaktní osoba: Petr Bartal, 604 539 415.

Ve dnech 24. a 25. února 2024: FESTIVAL ZDRAVÍ
Výstaviště Kroměříž. Více zde. Na Festivalu zdraví Vám nabídnou vystavovatelé své služby a zboží, jen těžko dostupné v běžných prodejnách. Najdete zde šperky, oblečení, masážní pomůcky, bylinné produkty, přírodní přípravky, léčivé obrazy a mandaly, knihy, kosmetiku a spoustu dalších produktů, které udělají radost Vám nebo formou dárku vašim blízkým. Součástí jsou i oblíbené poradny alternativní a klasické medicíny, které Vám nabízí např. výklad karet, snů, frekvenční terapii, masáže, měření aury, feng shui, automatickou kresbu, čtení z ruky, astrologii …Na jednom místě můžete načerpat informace o novinkách ve zdravém životním stylu, ochutnat speciality ve veganství, vegetariánství a raw stravě, načerpat informace, jak doplnit, případně změnit svůj jídelníček, životní styl, negativní myšlení v pozitivní…někdy stačí se jen rozhodnout a Váš život může být harmonický a vyvážený. Během dvou dnů Vám nabídneme zajímavé přednášky na témata, která Vás nejvíce zajímají jako např. sebepoznání a osobní rozvoj, detoxikace a ozdravné procesy organismu, zvládání různých fóbií a strachu, chiromantie, , horoskopy v našem životě, orgonity, homeopatie, přírodní léčení nemocí, šamanské léčivé rituály aj. Přijďte na Festival Zdraví ochutnat skvělé tropické ovoce, které pro vás pěstují na Kanárských ostrovech. Všechno je tak akorát zralé, zaručeně čerstvé a bez jakékoli chemie.

Chybět nebudou významné osobnosti z oblasti:
ASTROLOGIE - znáte z TV Ilona Grimová
NUMEROLOGIE- Anna Hanáková, znáte z TV Nika Skákalová (výklad z karet),
CHIROMANTIE - Jana Niessnerová
VÝKLAD Z KARET -Blanka Kalábová, kartář Radek, kartář Láďa - znáte z TV, Olga Sellene
VÝKLAD SNŮ - Ing. Žaneta Violla Vápeníčková
MEDITAČNÍ OBRAZY - Jana Kateřina Kastnerová
ZÁKLADY MAGIE - Helena Vaculíková
JÓGA - Eva Natálie Řeháková
ENERGIE ČAKER - Mirka Resslerová
KRANIOSAKRÁLNÍ TERAPIE - Radek Pokorný
REGRESNÍ TERAPIE - Iva Frýbová
TAROT - Stanja Maria Nord / Vídeň/

Neděle 25. února 2024 v 19 hod.: ČTYŘI DOHODY
Praha, Klub Lávka. Veleúspěšné divadelní představení Jaroslava Duška na motivy stejnojmenného bestselleru Čtyři dohody Dona Miguela Ruize z roku 1997. Znovu do vás vstoupí nadčasová moudrost Toltéků, jedné z největších civilizací starověkého Mexika.

Pondělí 26. února 2024 v 19 hod.: ČTYŘI DOHODY
Praha, Klub Lávka. Veleúspěšné divadelní představení Jaroslava Duška na motivy stejnojmenného bestselleru Čtyři dohody Dona Miguela Ruize z roku 1997. Znovu do vás vstoupí nadčasová moudrost Toltéků, jedné z největších civilizací starověkého Mexika. 

Úterý 27. února 2024 v 19 hod.: ČTYŘI DOHODY
Praha, Klub Lávka. Veleúspěšné divadelní představení Jaroslava Duška na motivy stejnojmenného bestselleru Čtyři dohody Dona Miguela Ruize z roku 1997. Znovu do vás vstoupí nadčasová moudrost Toltéků, jedné z největších civilizací starověkého Mexika.

Středa 28. února 2024 v 19 hod.: ČTYŘI DOHODY
Praha, Klub Lávka. Veleúspěšné divadelní představení Jaroslava Duška na motivy stejnojmenného bestselleru Čtyři dohody Dona Miguela Ruize z roku 1997. Znovu do vás vstoupí nadčasová moudrost Toltéků, jedné z největších civilizací starověkého Mexika.

Čtvrtek 29. února 2024 v 19 hod.: PÁTÁ DOHODA
Praha, Klub Lávka. Volné pokračování oblíbeného představení Čtyři dohody s Jaroslavem Duškem. 

Ve dnech 29. února až 3. března 2024: FESTIVAL NA HLAVU
Městská knihovna v Praze, Mariánské náměstí 1. Festival pořádá Národní ústav duševního zdraví, přední české vědecko-klinické centrum v oblasti výzkumu duševního zdraví a onemocnění a neurověd. Motivací pořadatelů je obohacovat veřejný prostor o odborná témata úzce související s duševním zdravím či výzkumem mysli a mozku. Věnuje se oblasti psychologické a psychiatrické péče, spánku, sexuality, umění, drog, virtuální reality a mnoha jiného. Dlouhodobě napomáhá zlepšovat kvalitu života lidí s duševním onemocněním. Za organizací festivalu stojí tým z výzkumného programu Veřejné duševní zdraví, který je zaměřen na široké spektrum sociálně-vědního výzkumu v oblasti duševního zdraví a psychiatrické péče v ČR. Jedním z jeho témat je i výzkum stigmatizace lidí s duševním onemocněním a jejího snižování. Více zde.

 

Chcete naše čtenáře upozornit na nějakou zajímavou akci? Pište na redakce@kvantovacesta.cz, rádi zveřejníme Vaše pozvánky.

Kvantová cesta

Portál osobního rozvoje, jenž se zaměřuje na témata zdravého životního stylu, fyzické a duševní kondice, kvalitních mezilidských vztahů a především na tvorbu vlastní reality pomocí čtení z kvantového pole. Nabízí články, videa, kurzy či semináře.

Základní principy spokojeného života

Chcete změnit svůj život k lepšímu?

Pokud nežijete život plný radosti a pozitivní energie, je nutné něco změnit. Každá hra má svá pravidla, a to platí i pro spokojený život. Jeho pravidla jsou přitom jednoduchá a pochopí je každý. Hrajte podle jeho pravidel a stanete se šťastnými vítězi. Rádi Vám pomůžeme na Vaší cestě k novému životu, který si zasloužíte.

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjadřujete souhlas k použití všech cookies. Zobrazit podrobnosti Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti