Kdo jsou to ilumináti?

V Klubu Hovory s Tamarinou probírá Jiří Lexa s jemnohmotnou bytostí řadu témat, které se často dotýkají každého z nás. Členové klubu mohou povídání poslouchat v audio formě, ale i Vy ostatní nezůstanete zkrátka a můžete si přečíst přepis jednoho z rozhovorů:

Dotaz zní: "Milý Jirko, milá Tamarino, již několikrát jste se v hovorech dotkli termínu „iluminát“. Již dlouho nad touto... asi skupinou lidí? uvažuji. Kdo to vlastně je? Odkud přišli? Není možné tuto skupinu blíže definovat? Proč nám chtějí vládnout? A jakým mechanizmem se jim to daří, či jaký mechanizmus k tomu užívají? Čím se od nás tato skupina liší? Za případnou odpověď děkuji."

Tamarina: Pojďme začít trošičku z opačného konce. Vy všichni jste naučeni žít v nějakém stereotypu. Stereotyp, to je vlastně způsob života, který nějakým způsobem dodržujete a ve větší míře si ani neuvědomujete, že jedete nějakým stereotypem, že jedete na autopilota, že jste vlastně jakýsi lidský automat, který se pouze podřizuje svému podvědomí, které ho řídí.

A vy jedete takto tisíce let, protože vy se sem inkarnujete, vy se sem vracíte. To znamená, vždycky si akorát něco na začátku naprogramujete, a to nabalujete a postupně přidáváte další informace. A takto žijete. No, a tady je určitá skupina lidí, kteří sem přišli s vámi. To není skupina, že by se najednou tady objevil někdo, kdo by si chtěl podmanit lidstvo, ale to jsou lidé, respektive bytosti, které přišly jako vy z jiných světů, z jiných planet - v dávné minulosti.

Pamatujte si, že takový hlavní příval vás jakožto kříženců mimozemské rasy a pozemské rasy, tak tento příval těchto bytostí, tedy vás, sem byl někdy zhruba, když se to bere podle vašeho času, někdy před 120-130 000 lety. A teď si představte, že tito lidé přišli také. Ale tito lidé měli informace, respektive využili informace k tomu, aby si zmanipulovali větší část lidstva. 

To znamená, jsou to lidé jako vy. Mají své potřeby, mají své určité cíle, své přání, své tužby, akorát vědí, jakým způsobem využívat lidský potenciál, ale především, jak využívat a možná i zneužívat lidskou mysl. Vědí, jak to funguje, předávají si to po dlouhé a dlouhé generace. Oni se také rodí do těchto rodin, do těchto skupin a vracejí se a neustále se točí. 

Proč? Protože oni přesně vědí, jak pracovat se svojí myslí, to znamená, oni už předem vědí, že se zase vrátí do své současné role, do role tohoto jakéhosi uzurpátora. A další též velmi důležitá věc je, že tito lidé se většinou rodí v rodinách, kde jsou z nich vychováváni sociopati. To znamená, ti lidé nemají žádné slitováni, ti lidé nemají žádný soucit. Jde jim pouze o to, aby dosáhli svého cíle. 

Samozřejmě i oni začínají procházet touto transformací, která v tomto případě v současné době postihuje celou lidskou civilizaci, celé pokolení, ale je důležité si uvědomit, že pouze někdo se tomu podá a někdo se s tím doslova pere, někdo se tomu brání. A oni samozřejmě už některé své členy dokonce, považují za ztracené, protože někteří členové těchto, když je budeme nazývat ilumináti, tak těchto iluminátů, těchto iluminátských sdružení a skupin, tak tito členové jednoduše už otevřeli svá vědomí a zjišťují, že je lepší využívat tu pozitivnější část lidského spektra a spektra jeho možností a schopností.

To znamená, věnují se tomu, že využívají tu přirozenou bezpodmínečnou lásku. Ale to samozřejmě nejde dohromady s tím, aby omezovali a nějakým způsobem manipulovali další bytosti. Proto se jim teď jejich impérium poměrně razantně hroutí. Protože toto období, které teď přišlo, tak vy víte, že přichází zhruba jednou za necelých 30 000 let, ale takovéto období hlubokých emocí, negativních emocí, tady ještě nebylo, které teď procházíte.

Ale stejně tak, protože ta rovnováha byla velmi, velmi narušena, tak se teď vrací do velmi pozitivních emocí, do velmi pozitivních energií, to znamená, že i jim se to musí zákonitě vymknout z rukou. Proto to, co se teď děje, celá Evropská unie, celý západní svět, který je postaven touto skupinou a na této skupině, na té západní civilizaci se snaží, respektive je nějakým způsobem manipulují a snaží se z nich vysát, co jde, tak se jim to hroutí.

Proč se jim to hroutí? No, protože na ně působí ty pozitivní vibrace, které jsou všude okolo vás, a to je na tom to důležité. Ale vraťme se k tomu. Již jsem vám řekla, odkud přišli. Přišli stejně jako vy z jiných světů a zakotvili zde na tomto úžasném světě, který bohužel díky nim chřadne, ale on se umí zase obnovit. Ať s vámi nebo bez vás. A teď je důležité, jestli ta větší skupina, tedy ti, kteří chtějí žít v míru, ti, kteří chtějí žít v lásce a kteří chtějí žít ve vzájemné symbióze, jestli jim umožníte zničit svět, anebo jestli jednou provždy se probudíte a ten svět si budete hýčkat a budete se o něj skutečně starat, jako by to byl váš vytoužený ráj, protože tak to bylo původně, tak jste sem přišli všichni.

Takže odtud přišli. A tato skupina tedy, abych vám ji definovala blíže, je pouze skupina nabalená z tvorů, kteří přišli jako vy, ale měli poměrně nízké vibrace, protože jednoduše ty nízké vibrace si může vytvořit kdokoliv. Vy si je můžete vytvořit, oni si je můžou vytvořit, ale oni už dnes tyto vibrace nepovažují za nízké, protože oni v tom žijí a žijí v tom celá pokolení a snaží se ten svět využít ke svému prospěchu.

Oni si vůbec neuvědomují, že ten svět ničí. Oni si vůbec neuvědomují, že ten svět díky jejich zásahům chřadne a že se možná brzy otřepe a shodí celou lidskou civilizaci. Vy se sem dostanete odjinud, vy se sem vrátíte z dalších světů, ale v tomto okamžiku se může stát, že oni položí celou tuto planetu, která se jednoduše očistí, otřepe se a zbaví se člověka jako živočišného druhu. 

Ale tomu se teď nemusíme věnovat a nemusíte se toho bát, protože ještě máte obrovskou šanci to zachránit a síly, které na tom pracují, tak jsou v plném proudu rozjeté, že tento svět bude zachráněn, ale samozřejmě je to stále na vážkách, protože stále je to boj o rovnováhu. Teď je to v tuto chvíli boj o vaši lidskou mysl a jestliže vy to vyhrajete, ta vaše lidská mysl, jestliže vyhraje, jestliže vyhraje pozitivní myšlení, tak tím vyhrajete a tito ilumináti ztratí svoji moc.

Oni se infiltrují mezi vás a budou se pokoušet dále, ale protože vy zapojíte svoji mysl, budete s ní nadále pracovat tak, že ji budete rozvíjet, tak oni už nebudou mít šanci nějakým způsobem vás ohrozit. Ale to ještě jsme příliš daleko. Takže z tohoto důvodu vám chtějí vládnout. To je odpověď na otázku, proč vám chtějí vládnout. 

Oni jednoduše vědí, že můžou z vás mít první poslední, můžou si užívat ten vytoužený ráj. Vy byste si ho mohli využívat a užívat všichni, ale protože vy se v tuto chvíli nějakým způsobem od toho odtahujete a bojíte se a máte strach o své přežití, tak vlastně si to brzdíte.

V momentě, kdy se začnete radovat z každého dne, kdy se začnete radovat z každého okamžiku, kdy se začnete radovat ze všeho, co prožíváte, tak najednou zjistíte, že váš život je úplně fantastický a že váš život je takový, jaký jste vždy chtěli. Takže v tomto okamžiku se můžete skutečně vrhnout na ty jemné vibrace, můžete pracovat na tom, abyste se nějakým způsobem pozvedli a abyste rostli, protože to je hlavní, o co tady v tuto chvíli jde a co byste měli v tuto chvíli dosáhnout. 

Takže tímto mechanismem, který oni využívají ve svůj prospěch, zmanipulovali tu lidskou populaci. Oni zmanipulovali vaši mysl. Vy věříte věcem, kterým byste za normálních okolností nevěřili, ale protože žijete v jakési fixní Ideje, žijete v jakési simulaci vašeho života, vašeho světa, tak jim doslova baštíte všechno, co vám předkládají. 

Baštíte jim to, co normální zdravý člověk by nikdy nepřijal, protože by mu to přišlo jako doslova pošahané. Ale vy to přijímáte, protože jste uzavření a věříte vašim autoritám. Věřte sobě jako autoritě a uvidíte, jak se začne váš svět čistit. Tímto mechanismem tedy oni váš svět ovládají a manipulují doslova s vaší lidskou populací.

A čím se od vás liší? Pouze tím, že umí manipulovat vaši mysl, že vědí, jak lidská mysl funguje, že vědí, jak ji využít a díky tomu se dostali i k penězům, dostali se do vlád, dostali se do těch skupin, které vy máte za tu vaši vrchnost, ale ve skutečnosti, kdybyste se od nich oprostili jenom tím, že jim přestanete dávat svoji energii v myšlenkách, že budete tu svoji energii využívat pro sebe, tak najednou zjistíte, že vám je dobře. Zjistíte, že váš život funguje úplně jinak. 

Proto se vůbec nebojte myslet ve svůj prospěch. Nejste sobci, jste zdraví jedinci, jste součástí vesmíru a každá částice ve vesmíru v první řadě musí prosperovat sama. A o to by vám mělo jít. Takže já si myslím, že z mé strany je zodpovězeno v tuto chvíli všechno a pokud by vám ještě něco bylo nejasného, můžete se na to zeptat a Jiří určitě zprostředkuje další rozhovor. 

Jiří: A Tamarino, můžeš mi ještě vysvětlit, odkud pochází to slovo ilumináti? Kde se to vlastně vzalo? 

Tamarina: Ono se jim tak začalo říkat postupně, ale ta iluminace jako taková byla spojená s určitými obrázky, s určitými nádhernými symboly, s určitými kresbami a převážně v období tzv. vašeho středověku. Ale tento název ilumináti vznikl až později, ale je důležité si uvědomit, že to vlastně bylo z toho důvodu, že tito lidé dokázali pracovat s realitou, dokázali jí vytvořit nádhernou, dokázali tvořit všechno ve svůj prospěch tak, aby to bylo úžasné a lidem samozřejmě se to líbí. 

Problém je ten, že postupně začali tyto své intervence a tyto své výtvory zneužívat především ve svůj prospěch proti lidem. To znamená, ta jejich iluminace, kterou dělali, tak vlastně nabrala úplně jiný spád. To krásné, co tvořili, tak se najednou začalo hroutit. Ale podívejte se, co se děje dnes. Líbí se vám vaše současná kultura? Líbí se vám, co se dnes děje? Líbí se vám to, kolik vzniká třeba pohlaví? 

To je všechno od nich, protože už se nudí. Oni už nevědí roupama, co by dělali. Líbí se vám, jaké vzniká moderní umění? Podívejte se, co vzniká za hnusy doslova... Podívejte se, jaká vzniká různá architektura. Vám se líbí vaše domy, které mají malá okna, jsou to krabice, které se nehodí do normálního vašeho krásného světa. 

No protože jim už se to vymklo z rukou, už je to za rovnováhou, a proto musí dojít k nějakému resetu. Ale vracím se k té otázce. Původně ta iluminace bylo to vyzdobování, byla to ta krásná tvorba, bylo to všechno to, co vlastně oni vytvářeli a šlo z jejich dílny, když to řeknu obrazně, tak vlastně bylo nádherné a byla to doslova iluminace. Ale postupně oni tito ilumináti začali zacházet moc daleko a podívejte se, jak ten svět vypadá dneska.

Takže z tohoto důvodu se jim tak začalo říkat a využíváte tento název, ale je jedno, jak jim říkáte, podstatné je, že víte, že tato skupina tady je, protože jakmile to víte, tak jim nemusíte věnovat pozornost. A když jim nebudete věnovat pozornost, nebudete jim dávat svoji pozornost, tedy svoji energii a oni budou chřadnout, budou se dostávat za hranu té rovnováhy a rovnováha už si je sama najde, protože rovnovážné síly ve vesmíru nestranní nikomu a oni už to jednoduše přehnali. 

Kvantová cesta

Portál osobního rozvoje, jenž se zaměřuje na témata zdravého životního stylu, fyzické a duševní kondice, kvalitních mezilidských vztahů a především na tvorbu vlastní reality pomocí čtení z kvantového pole. Nabízí články, videa, kurzy či semináře.

Klub Hovory s Tamarinou

Staňte se součástí naší komunity!

Patříte k fanouškům YouTube kanálu Hovory s Tamarinou a chcete slyšet více témat?

Poslouchejte nové rozhovory každý týden!
Členové klubu mají k dispozici mnohem více obsahu s Tamarinou, než je volně přístupný na YouTube či našem blogu. Navíc máte příležitost klást Tamarině vlastní otázky na témata, která Vás zajímají.

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjadřujete souhlas k použití všech cookies. Zobrazit podrobnosti Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti