Jak poznáte své poslání?

Přinášíme textovou verzi níže uvedeného videa:

Jiří: Dnešní otázku jsme obdrželi od paní Lenky: "Vím, že tento dotaz je ryze osobní a počítám s tím, že nemusí být zodpovězen, přesto bych ráda znala můj důvod této inkarnace. Jaké je moje poslání? Jakou cestou se mám vydat? Děkuji, Lenka."

Tamarino, nebudeme odpovídat přímo paní Lence, protože to je na osobní konzultaci, ale spousta lidí se i díky našim hovorům dostává k těmto otázkám, které si nikdy nekladli. A řadu z nich doslova znervózňuje, že jsou natolik odpojení od své vlastní duše, že zkrátka nevědí, co mají dělat. Jak mají žít? Čemu mají věnovat pozornost? Co vlastně je dobře, co je špatně? Mají v tom zmatek. Měla bys pro ně nějakou jednoduchou radu, které by se měli držet? 

Tamarina: Určitě. Mám pro vás takové doporučení, ale spíše připomenutí toho, co již zde bylo mnohokrát řečeno. Ale já si myslím, že vy tvrdíte, opakování je matka moudrosti, takže vám ráda poradím, co z mého pohledu máte udělat, abyste se opět navrátili k tomu svému středu, k těm svým pocitům radosti, k tomu svému naplnění. Abyste věděli, že vy tu nejste jenom zbůhdarma. Tak pojďme na to. 

Vy jste sem přišli proto, abyste si splnili v první řadě nějaký svůj duchovní posun na té duchovní úrovni. Na druhou stranu jste sem přišli poznávat hmotnou realitu. To také víte. Přišli jste se učit spoustu nových věcí a ne vždy to učení je takové, že jste z něho nadšeni, to znamená, když si dnes lehnete na pláž, budete si popíjet nějaký svůj oblíbený drink, budete koukat na moře a pozorovat racky, jak tam létají, pozorovat lodě a lidi, jak se třeba koupou, anebo budete na samotě a budete jenom pozorovat ty racky a vlnky, tak tím se též posunujete duchovně. 

Tím rostete určitě, ale jakmile se dostanete do určité interaktivní polohy, tzn. začnete najednou narážet na lidi, začnete narážet na situace, začnete se setkávat s různými, v uvozovkách "problémy", tak to je teprve to vaše správné učení. Nejde o to, abyste žili v problémech celý život, nejde o to, abyste se trápili. Ale jde o to, abyste pochopili, že se právě z tohoto máte něco naučit. 

Vy jste sem přišli, abyste posbírali takové ty třešničky, jak tomu říkáte na těch dortech, ale než se k těm třešničkám dostanete, tak je potřeba, abyste dokázali rozlišovat. Vy, když nebudete znát ten váš negativní pohled, nemůžete znát ani pozitivní, ale to můžete projít velmi rychle. Můžete to projít tak, že si budete uvědomovat své vlastní pocity při všem, co děláte. 

Takže pochopte, že když se s někým budete bavit a bude vám to nepříjemné, tak to zrovna není to, co byste potřebovali zažívat v tuto chvíli, ale mnoho lidí, co dělá? Pomlouvá, mnoho lidí se trápí, mnoho lidí si nechává doslova štípat dříví na sobě, ale ve skutečnosti to nemusí tak být. Záleží, jak vy se rozhodnete. 

Podstatné je, abyste měli v sobě dostatek síly, abyste řekli tak a od této chvíle to budu dělat jinak. Ne se začít nějakým způsobem příčit tomu systému, v kterém žijete, ale začít vše přijímat jinak, než jste přijímali doposud. To znamená, chci se trápit například tím, že sleduji, co se děje na politické scéně? No, pokud mi to dělá dobře, což asi nikomu nedělá, ale pokud mi to dělá dobře, tak to budu dělat, tak si budu poslouchat to, co se tam děje, a zřejmě mi to bude navyšovat vibrace. 

Ale většina lidí je z toho zhnusena, na co se děje, to znamená, vypněte tu televizi, přestaňte na to koukat. Věřte tomu, že všechny informace, které potřebujete, se k vám dostanu a víte, jaký to bude mít výsledek? Bude to mít výsledek, že čím víc vás to bude dělat, tak tím budete odevzdávat méně své energie a budete ji využívat k tomu růstu své osobnosti. Když budete využívat energii k růstu své osobnosti, budete inspirovat své okolí.

Tím, že inspirujete své okolí, tak najednou zjistíte, že to dělá víc lidí po vašem vzoru a v okamžiku, kdy to bude dělat víc lidí, tak ti lidé, kteří se snaží vám dneska nějakým způsobem znepříjemnit život, ti, kteří si chtějí hrát na nějaké mocipány a chtějí vás třeba ovládat, tak nebudou mít šanci, protože vy jim nedáte tu svoji potřebnou energii, kterou oni potřebují.

Ale mnoho z vás má ten problém, že by chtěl vidět výsledek teď hned a když přestane sledovat televizi, když přestane se zajímat o to všeobecné dění, tak on má pocit, že jakoby ztrácí nad tím kontrolu. Ale pochopte, že to je jenom hra vašeho ega, protože vy nad tím žádnou kontrolu nemáte. Vy můžete mít kontrolu jenom nad sebou, to znamená, staňte se svébytnými bytostmi tak, jak jste sem přišli. 

Buďte neustále ve svojí svobodné vůli, to znamená, dělejte jenom to, co vám dělá radost a uvidíte, že vy okamžitě poznáte, jaký je smysl vašeho života, jaké je vaše poslání, protože najednou vy si už nebudete přitahovat to, že se budete trápit kvůli tomu, že támhle někdo něco řekl, že támhle někdo něco nařídil, támhle, že s vámi někdo jedná jako s dobytkem, ale budete mít najednou vytříbený rozhled, protože najednou vypustíte ty negativní věci, které nepotřebujete a uvidíte svůj smysl. 

Najednou uvidíte, že ten váš smysl, nebo tedy lépe řečeno, smysl vašeho života, že je úplně třeba jiný, než jste si mysleli. Vy jste chtěli dělat něco, protože jste si mysleli, že to je dobrý, že vás to baví, že je to pro vás prospěšné, že tím můžete třeba pomoct celku, ale kdybyste se oprostili od těch negativních vjemů, které si neustále pouštíte do svého života, tak by najednou byla možnost a hlavně byste měli vibraci k tomu, že byste si přitáhli přesně to, co je vaším posláním. 

Ale to dělá málo lidí, protože v okamžiku, když to začnou dělat, tak dochází k tomu, že je třeba okolí od toho začne odrazovat. Ale vy tu nejste proto, abyste se zavděčili svému okolí. Vy tu jste pro to, abyste rostli, abyste se něco naučili, to si vždycky uvědomujte, takže nemáte důvod se znepokojovat a to, že nebudete mít třeba pod kontrolou to všeobecné dění, to je pouze hra systému. Kdo se do toho zapojí, tak bude jeho součástí. Kdo se do toho nezapojí, může to zpovzdálí pozorovat. 

Tím, že to nebude vaše hra, tak se vás nebude týkat, tzn. vy nepotřebujete pociťovat dopady toho, co se v té hře odehrává. Vy najednou můžete i zjistit, že když budou dělat nějaké čachry machry s penězi, které se týkají i vás, ale vy si to nepustíte k tělu, tak vy najednou zjistíte, že ty peníze k vám přicházejí odjinud. Proč? No, protože vy si tvoříte tu svoji realitu z jiné strany, z jiného úhlu pohledu. 

Tvoříte si jiný svět, než mají ti, kteří se trápí kvůli tomu, že někdo něco nařídil, nebo že někdo něco dělá a manipuluje s nimi, ale to je potřeba si neustále toto připomínat, protože samozřejmě naše ega nebo respektive vaše ega jsou velmi přizpůsobivá a vaše ega se tomu dokáží podřídit v setině vteřiny a jakmile to budete v tomto okamžiku dělat, tak se zase nalodíte na tu nepohodlnou bárku toho systému a bude vás to tahat ke dnu. 

Ale v okamžiku, když si řeknete, já své ego dokážu ukočírovat, dokážu s ním pracovat, dokážu ho nějakým způsobem přivést na prospěšnou činnost a budete s tím pracovat, tak pak najednou zjistíte, že váš život se úplně změnil, ale je potřeba, abyste začali tím, že se hodíte takzvaně do klidu. 

Proč? Protože dokud nebudete v klidu a budete přeskakovat od jednoho ke druhému, tak se nikdy ten váš cíl nemůže vytříbit. Protože vy budete mít naprosto rozpolcenou mysl, budete mít naprosto rozpolcený váš výhled. Ale když se zastavíte, necháte všechno v klidu probíhat, ať se to děje, vy nepotřebujete do všeho za každou cenu zasahovat, tak najednou uvidíte, že v tom okamžiku se začnou dít, vy tomu možná řeknete zázraky, ale začne pro vás pracovat to kvantové pole nebo chcete-li ten vesmír nebo chcete-li ještě víc ten Bůh, ale je to úplně jedno, vy jste tomu dali impuls.

A v okamžiku, kdy toto budete dělat, tak zjistíte, že váš život najednou má tolik smyslu, že váš život je najednou naplněný tolika nádhernými věcmi, že vy už nebudete pochybovat o vaší náplni, že nebudete pochybovat o vašem poslání a nebudete ho chtít hledat, protože vy ho jednoduše budete mít, vy budete v tom poslání zainteresováni.

Ale je potřeba, abyste to pochopili a dělali to pravidelně, protože jestliže to vezmete opět z mé strany, jako že se vám dala nějakou pilulku, nějakou metodu, kterou jednorázově použijete, zapomeňte na to a nebudete vůbec s tím spokojeni, nebude vám to fungovat. 

Proč? Protože vy jste nastaveni tak, že potřebujete si vytvořit určitý životní styl, že potřebujete se do toho ponořit, nechat se unášet na té vlně toho vašeho života a potom uvidíte, jak dojde k souznění vás, vaší bytosti tady na Zemi a vaší duše. Najednou se opravdu začnou dít z vašeho pohledu ty zázraky, ale vy už budete vědět, že to zázraky nejsou, takže nechte vše plynout, nechte všechno tak, aby se odehrávalo a vy jenom pozorujte. 

Tím si budete zvyšovat vibrace, když nebudete přikládat velkou důležitost věcem, které jsou pro vás diskomfortní. A uvidíte, jak se najednou začne váš život rozzařovat. To platí pro všechny, nejen pro paní Lenku, ale pro všechny, kteří chcete najít smysl svého života nebo své poslání v této inkarnaci a není třeba nad tím nějak přemýšlet, není třeba hledat, věřte tomu, že zákon akce reakce nebo zákon přitažlivosti, že ty zákony fungují. Ty tady jsou, tu byly, ale vy jste do nich přišli je využívat. To, že je nevyužíváte nebo jim nevěříte nebo nedokážete se v nich nějakým způsobem zatím orientovat, to ale je pouze na vás, jestli to změníte.

Takže držím vám palce a já věřím, že Jiří přijde zase s nějakou takovouto zajímavou otázkou od vás, protože si myslím, že právě tím, že paní Lenka toto napsala, tak že pomohla nejen sobě, ale pomohla mnohým z vás, protože vy možná začnete po tom dnešním videu přemýšlet nad svým životem trochu jinak.

Jiří: Tamarino, já moc děkuju a myslím si, že teda dneska si docela zabodovala, že jsi toho řekla poměrně hodně a je důležitý říct, že samozřejmě už tyto věci, tyto myšlenky, které jsi dneska říkala, už byly řečeny.

Tamarina: Ano, byly řečeny, ale když se řekne zákon přitažlivosti nebo zákon akce reakce, zákon rezonance a podobně, tak to se neopakuje? Opakuje. On působí pořád stejně. Já vám nemohu dávat pořád nové a nové recepty, to je zase reakce toho lidského ega v tom lidském těle. Proč? No, protože vy máte dnes jakoby otupené smysly.

V momentě, když vám začnu ale dávat ty samé informace, tak vy se chcete bavit, vy nechcete s tím pracovat, mnohdy, vy to chcete mít jakoby na pobavení. Aha, mám zase něco nového, aha, mám zase něco, co mě může posunout, ale ve skutečnosti to nepoužijete. Vy to jenom tak jako přijmete jako něco nového na rozjitření těch smyslů. A tak funguje váš celý dnešní svět. 

Vy pořád přitvrzujete. Podívejte se, jak vypadaly filmy třeba před 30 lety. Nebyla tam téměř žádná brutalita. Podívejte se, jak vypadají dnes filmy, no, protože vaše smysly už jsou otupělé a už jim nevadí ani ta brutalita. Chápete to? A stejné to je s těmito informacemi. 

Já vám nebudu dávat pořád nové a nové, protože ony nové a nové nejsou. Pouze vám je budu nastiňovat třeba z různých úhlů pohledů, takže když vám dneska řeknu, využívejte zákon rezonance, tak já vám to vlastně v tom, co vám budu říkat i v budoucnosti, ve vaší budoucnosti, tak já vám to budu pouze připomínat, pouze budu tím, co vám říkám, říkat vlastně pracujte podle zákonů rezonance a uvidíte, že ti, kteří pochopí, že nejde o to, abych vám vaše smysly neustále nějakým způsobem rozjitřovala a jde o to, abych vám nějakým způsobem ukázala, že vy se musíte konečně chopit toho kormidla ve vašem životě.

Jiří: Tamarino, já děkuju za toto vysvětlení, protože i to mi spoustu lidí říká nebo občas někdo napíše, že to je to pořád jedno a to samé, ale jsem rád, že jsi toto vysvětlila. 

Tamarina: Já to vím, protože vy máte skutečně touhu po neustálém novém poznání, ale poznávejte tím, že se zastavíte. Poznávejte tím, že budete v klidu, že budete pozorovatelé a uvidíte, jak se ztišíte, kolik nových zásadních informací k vám bude proudit z toho kvantového pole. Tím, že máte přehlušené všechny smysly, tím, že jste doslova zabředlí v tom vnějším světě, tak vám nemohou chodit.

Jiří: Tamarino, já ti moc děkuju za dnešní povídání a vám všem přeji jenom to nejlepší. Jestli se vám dnešní video líbilo, můžete nám dát lajk, můžete se přihlásit k odběru našich videí a pokud chcete ještě hlubší informace, můžete se přihlásit na našem webu do Klubu Hovory s Tamarinou, kde Tamarina poskytuje dokonce i odpovědi na vaše soukromé dotazy. Takže mějte se hezky a brzy zase na slyšenou.

Tamarina

Jemnohmotná kvantová bytost, s níž Jiří Lexa komunikuje díky své každodenní práci s kvantovým polem. Pomáhá nám pochopit, jaké zákonitosti ovlivňují naše životy a jak je využít ve svůj prospěch. Více v příspěvku Kdo je Tamarina?

Klub Hovory s Tamarinou

Staňte se součástí naší komunity!

Patříte k fanouškům YouTube kanálu Hovory s Tamarinou a chcete slyšet více témat?

Poslouchejte nové rozhovory každý týden!
Členové klubu mají k dispozici mnohem více obsahu s Tamarinou, než je volně přístupný na YouTube či našem blogu. Navíc máte příležitost klást Tamarině vlastní otázky na témata, která Vás zajímají.

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjadřujete souhlas k použití všech cookies. Zobrazit podrobnosti Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti